Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Yogurtlandia

Ranking
180
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Yogurtlandia a fost fondat de Eusebio Galante, un antreprenor din Venetia, care, în 1994, a decis să îmbrățișeze un domeniu nou de afaceri și  necunoscut in Italia cel al yogurteriilor. In timpul unei călătorii în Statele Unite, Galante a descoperit yogurteriile, un fenomen extrem de popular în Statele Unite ale Americii la acea vreme, și, vazand marele potențial al acestui domeniu, a decis să-l aducă si în Italia. El a intuit, totuși, că reteta de "frozen yogurt" destinata consumatorilor din America de Nord nu ar fi fost 100% potrivita pentru gusturile europenilor si după o perioadă mai lungă de studiu și de cercetare, a creat un nou produs numit "Iaurt Soft", .au urmat cercetari de piață și proiecte tehnice care au condus la prima deschiderea primului magazin yogurtlandia.
Următorii ani au fost plini de provocări, franciza Yogurtlandia  a devenit tot mai importanta pe piața de retail food&beverages italiană. Astăzi, ca și în trecut, echipa Yogurtlandia este motivată de dorința de a se distinge prin calitate si inovatie, cu aceeași pasiune și impuls care a inspirat fondatorul companiei, Eusebio Galante.

Proiectul de franciza Yogurtlandia vă permite să dezvoltati o afacere cu totul noua, cu un nivel de pregătire profesională garantată de o companie cu 20 de ani de experiență în industria de iaurt. Gama de produse oferite, caliatatea precum și aspectul lor vizual, tehnicile de  comunicare si de vânzare cu clientii, toate a fost încercate și testate pentru a vă permite să produceti și să vindeti produsele Yogurtlandia cu succes.

Ce oferim?

  Asistență în selectarea și evaluarea spațiilor care urmează să fie înființat ca magazin Yogurtlandia
  Studiu și proiectare de structura de magazin.
  Curs de formare teoretică la sediul nostru din Veneția și de instruire practică într-un punct de vânzare. Scopul este de a vă instrui în vânzări noastre de produse șirile de gestiune a magazinelor.
  Suport publicitar la deschidere.
  Asistenta pe perioada de deschidere a magazinului. Personalul nostru va fi prezent la inaugurarea si sa va asigura si a va verifica ca magazinul va fi conform standardelor Yogurtlandia.
  Suport continuu pe durata contractului.
  Manualul operational.
  Drepturi exclusive în zona dumneavoastră.
  Know-how Yogurtlandia
  Investitie minima pentru o afacere profitabila
 


x

Age :
26 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 10000 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Yogurtlandia Reviews

No Review Added On Yogurtlandia

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Yogurtlandia

Yogurtlandia 's Blogs

No blog added yet .

Yogurtlandia 's Status

No status added yet .
× Hello Message