Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Ymax Premier Team

Ranking
110
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ymax Premier este o companie ce activeaza, din anul 2005, in domeniul brokerajului financiar-bancar. Prin aceasta intelegem faptul ca este o companie specializata in consilierea financiara a persoanelor fizice si juridice interesate de obtinerea unui imprumut, sub forma de credit sau leasing.

Companiile de brokeraj financiar-bancar sunt cunoscute generic sub denumirea de broker de credite, insa in oferta unora dintre aceste companii poti regasi si produse ale companiilor de leasing sau produse bancare auxiliare.

Echipa Ymax Premier isi doreste sa se dezvolte alaturi de tine. Modalitatea noastra de lucru vizeaza atingerea celor mai inalte standarde, in relatia cu fiecare solicitant al serviciilor noastre. Dorim sa evoluam atat de profitabil impreuna, incat sa ne putem mandri reciproc de statutul de parteneri in planificarea si optimizarea nevoilor tale financiare, pe termen lung, precum si in activitatea generala a companiei.


Prezenta pe piata din anul 2005, Ymax Premier este prima companie de brokeraj de credite din Romania care a implementat, in luna aprilie 2006, sistemul de extindere teritoriala prin acordarea de francize. Avand in vedere ca Ymax Premier si-a propus sa fie cat mai aproape de clientul final in sustinerea planurilor financiare ale clientilor, iar popularizarea activitatii de brokeraj de credite contribuie decisiv la atingerea acestui obiectiv, programul de extindere teritoriala prin acordarea de francize se dovedeste o solutie justa. Din cele peste 20 de puncte de lucru, aproximativ 80 % au statutul de franciza, dovedind, totodata, interesul antreprenorilor romani pentru acest segment al pietei de servicii – consultanta financiar-bancara.

Un sistem de franciza presupune existenta unei companii denumite Francizor, detinatoare a unui know-how recunoscut in piata, ce ofera unei alte companii, denumite Francizat, licenta de desfasurare a activitatii sub numele Francizorului. Licenta de lucru cuprinde transmiterea de know-how si acordul asupra respectarii procedurilor de lucru stabilite de catre Francizor pentru retea. Astfel, Francizatul beneficiaza de asistenta in deschiderea afacerii, prin preluarea know-how-ului, adica a sumei de cunostinte ce recomanda si care diferentiaza Francizorul, la nivel de piata. In functie de sistemul de franciza la care adera, Francizatul poate avea si alte beneficii si poate avea acces la asistenta permanenta pentru buna derulare a activitatii.

Sistemul de franciza Ymax Premier asigura, pe langa predarea know-how-ului, asistarea permanenta a Francizatului, de catre Francizor, cu scopul desfasurarii activitatii Francizatului ca parte a unei retele cu o crestere organica, precum si pentru indeplinirea optima a conditiilor de lucru stabilite la nivel general si local. Franciza Ymax prezinta si avantaje ce tin de apartenenta la o retea deja consolidata. Astfel, un Francizat Ymax Premier beneficiaza de rezultatele negocierilor purtate de Francizor in numele retelei, atat in relatia cu partenerii financiar-bancari, cat si in relatia cu alti furnizori de produse si servicii etc.

Conditii generale de aderare la reteaua de franciza. Daca v-ati decis asupra unei afaceri proprii si, in mod particular, asupra acestui tip de business, Ymax va invita la evaluarea comuna a acestei oportunitati.
Odata agreata colaborarea, va trebui sa asigurati un spatiu de birou, intr-o zona cunoscuta, relativ centrala. Spatiul trebuie sa dispuna de echipamentele aferente activitatii de birou si de acces la utilitati, inclusiv conexiunea la Internet (o mare parte dintre comunicari avand ca suport formatul electronic).

Statutul de francizat presupune asumarea platii urmatoarelor taxe: taxa de intrare in reteaua de franciza (platita o singura data, la aderare) si taxa de redeventa lunara (platibila lunar).


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 9000 EUR 6000 EUR
Outcall 18000 EUR 12000 EUR

Availability

Ymax Premier Team Reviews

No Review Added On Ymax Premier Team

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Ymax Premier Team

Ymax Premier Team 's Blogs

No blog added yet .

Ymax Premier Team 's Status

No status added yet .
× Hello Message