Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Wu Xing

Ranking
584
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Cu siguranță prima întrebare pe care o aveți este legată de urechile de lemn. Iar de obicei a doua este: ce-o însemna Wu Xing?

Cuvânt cu cuvânt, înseamnă pur și simplu cele 5 elemente naturale bine știute. Ați zice simplu, chiar banal la prima vedere, dar nu și când încerci să le transpui în gusturi și senzații, ca să obții râvnitul curcubeu în cerul gurii. Cam așa: lemn-acru, foc-amar, pamant-dulce, metal-picant, apa-sarat, totul pentru a-ti satisfice si cele mai exotice preferinte. 

Am putea să vă spunem că Wu Xing mai înseamnă și unul dintre pionierii în delivery când vorbim de mâncare chinezească. Anul de grație: 1999. Ne amintim și acum de prima comandă notată pe caiet și livrată cu prima noastră mașina de livrare Dacia Solenza. Altfel spus, am putea să vă spunem că de peste 20 de ani vă satisfacem cele mai dezlanțuite pofte de mâncare chinezească.

Am putea să vă spunem și despre cum studiile de piață din ultimii ani arată că Wu Xing ocupă o felie importantă în take out-ul urban și cum suntem Alegerea Nr. 1 a bucureștenilor pentru mancare chinezească.

Dar nu vă vom spune toate acestea, :) pentru că de fapt, ce conteaza să știți despre noi e simplu: toată inspirația, pasiunea și timpul nostru sunt puse în a vă livra vouă mai mult decât o mâncare chinezească. O experiență culinară, super faină alături de ai voștri.

 

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Wu Xing Reviews

No Review Added On Wu Xing

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Wu Xing

Wu Xing 's Blogs

No blog added yet .

Wu Xing 's Status

No status added yet .
× Hello Message