Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

WSI

Ranking
34
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

WSI Pronet, franciza romaneasca a WSI International, companie canadiana lider mondial in furnizarea de solutii pentru Internet pentru IMM, cauta parteneri pe plan national. Prezenta in 87 de tari, compania WSI pune la dispozitia clientilor cea mai mare gama de solutii Internet pentru companiile mici si mijlocii. Specialistii WSI creaza un pachet personalizat in functie de nevoile fiecarei companii avand ca finalitate optimizarea si dezvoltarea afacerilor.

Cu sediul in Toronto, Canada, WSI Internet Consulting & Education a dezvoltat Solutii de Internet profitabile incepand de la mijlocul anilor ’90. Reteaua noastra de Consultanti de Internet certificati este cea mai mare de acest tip, iar revista lider in domeniu – Entrepreneur – ne considera numarul 1 la nivel mondial in domeniul Serviciilor de Internet pentru Afaceri.

WSI isi propune sa imbunatateasca profitabilitatea clientilor sai prin utilizarea tehnologiilor de Internet de varf, oferite de Consultanti de Internet recunoscuti si orientati catre oferirea de servicii. Avand in vedere ca, din ce in ce mai multe companii incep sa inteleaga importanta pe care o are Internetul pentru cresterea si succesul lor, WSI este pregatita sa raspunda nevoilor lor cu solutii de afaceri serioase, in mediul electronic.

Multumita increderii si sustinerii de care ne-am bucurat, de-a lungul timpului, din partea clientilor nostri, reteaua noastra a crescut la peste 1500 de Consultanti de Internet care deservesc firme mici si mijlocii in 87 de tari din intreaga lume.


x

Age :
26 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Canada
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall 100000 EUR

Availability

WSI Reviews

No Review Added On WSI

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on WSI

WSI 's Blogs

No blog added yet .

WSI 's Status

No status added yet .
× Hello Message