Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Wayback Burgers

Ranking
184
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Wayback Burgers este o franciză cu sediul în Connecticut, ce cunoaște o creștere rapidă, cu o reputație pentru burgerii proaspeți și milkshake-urile naturale. Fondată în 1991 în Newark, Delaware, Wayback Burgers operează în prezent în 25 de state, cu peste 100 de locații deschise la nivel național și alte 350 de magazine în dezvoltare la nivel mondial (33 în funcțiune). 

Wayback Burgers a luat naștere în 1991, sub numele de Jake's Hamburgers, cu un singur restaurant în Newark, care încă operează în locația originală pe Route 273. Newark, orașul unde se află și Universitatea din Delaware, este, de asemenea, cunoscut pentru fabricile sale de automobile (un fapt mai puțin știut este că însuși Bob Marley a lucrat într-o asemenea fabrică) și pentru centrul comercial de pe Main Street. Simplu și fără pretenții, Jake's s-a transformat în curând în mai multe magazine și a devenit unul dintre restaurentele preferate ale regiunii pentru burgerii săi.

Jake's Hamburgers a servit întotdeauna burgeri mari, suculenți și făcuți manual și milkshake-uri naturale, servite de către un personal prietenos. Alegerea de a oferi cele mai proaspete și mai delicioase bucate a fost în întregime filozofia lui Jake. Situația după 20 ani: mai multe lanțuri de fast-food oferă spre vânzare o versiune „premium" de burger. Cei mai mulți dintre aceștia sunt doar versiuni mai mari ale burgerilor înghețați „hochei-puck", produși în masă și gătiți în fața clienților la lămpile cu căldură. Bucătari celebri au intrat în această branșă, punând în vânzare burgeri la prețul de 20$ bucata în buticurile lor sofisticate. Însă clienții Jake's nu au considerat corecte aceste schimbări pe piață. Iubitorii de burger merită mai mult decât atât, iar Jake a vrut să le reamintească oamenilor că încă pot obține un burger mai bun, gătit exact așa cum le place, într -un restaurant călduros și confortabil, în care să se simtă ca acasă. Așa au debutat în afaceri și asa continuă să lucreze și astăzi.

În luna august 2010, Jake's Hamburgers și-a schimbat numele în Jake’s Wayback Burgers. Ei încă servesc cei mai buni burgeri din chifle. În fiecare lună, Wayback Burgers prezintă doi nouă produse „burger-ul lunii" și „shake-ul lunii". Burgerii sunt doar începutul: chips-uri făcute în casă, hot-dog făcuți integral din vită, sandwich-uri cu pui marinat, burgeri din curcan, sandwich-uri de specialitate și chiar salate proaspete.

Wayback Burgers are chiar un nou design de restaurant ce urmează a fi dezvoltat împreună cu noul nume. Interiorul călduros este construit din lemn cu nuanțe de roșu și alb și cu accente de oțel inoxidabil. Încercați - pune-ți-vă coatele pe mesele lor și bucura-ți-vă de masă. Veți fi mulțumiți că ați venit!


x

Age :
30 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Fee Initial investment
From 32000 EUR 150 EUR
Outcall N/A 250 EUR

Availability

Wayback Burgers Reviews

No Review Added On Wayback Burgers

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Wayback Burgers

Wayback Burgers 's Blogs

No blog added yet .

Wayback Burgers 's Status

No status added yet .
× Hello Message