Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Wall Street English

Ranking
156
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Lumea este plină de oameni care au vise - vise ale unei cariere de succes, vise despre mutarea în străinătate, vise despre călătoriile în locuri îndepărtate. Wall Street English ajută oamenii să își realizeze visele. Programul lor este potrivit pentru cei care învață engleza, indiferent de nivelul lor actual. Compania oferă 20 de nivele diferite de cursuri de limba engleză, de la începător la vorbitori experimentați. În nivelurile de învățare sunt incluse trei module unice orientate către afaceri și care se concentrează pe modul de utilizare a limbii în situații profesionale. Cu metodele lor, elevii învață limba engleză pentru a se putea descurca în diverse situații.

Primele centre Wall Street English au fost deschise în Milano, Italia, în 1972. Aceste prime centre au revoluționat educația în limba engleză prin introducerea metodei de învățare diversificată („blended learning”), un mod practic și orientat către rezultate, pentru a învăța comunicarea în mod eficient în limba engleză. Este un sistem extrem de flexibil, în care cursanții sunt puternic susținuți și încurajați. Multitudinea metodelor de învățare adaptabile și a diferitelor abordări permite tuturor cursanților să reușească, indiferent de stilul lor preferat de învățare sau de cunoștințele anterioare. Grupul deține peste 425 de centre de învățare răspândite în 28 de țări diferite din întreaga lume. Aceste centre oferă o experiență ce poate fi descrisă astfel:  

Limba engleză este singura limbă vorbită în centre  
Profesorii de limba engleză sunt vorbitori nativi 
Prin activitățile sociale planificate elevii pot pune în practică noile lor cunoștințe într -un mediu distractiv, împreună cu alți colegi care trec prin aceeași experiență de învățare
Oferă o comunitate globală online pentru studenți, unde aceștia pot găsi exerciții suplimentare și au posibilitatea de a discuta cu prietenii din întreaga comunitate Wall Street English la nivel mondial
Această companie a fost partenerul de învățare a peste 2 milioane de oameni care și-au realizat visele prin învățarea limbii engleze cu ajutorul programului oferit. Întreaga companie a fost pasionată de predarea limbii engleze de peste 40 de ani, iar metoda lor este dovedită și aliniată la standardele globale de educație. Wall Street English International este certificată cu ISO 9001:2008. Certificarea ISO întărește angajamentul grupului de a atinge cele mai înalte niveluri de calitate pentru personalul și studenții lor. Wall Street English are în prezent înscriși 190.000 de elevi.


x

Age :
49 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 150000 EUR
Outcall 250000 EUR

Availability

Wall Street English Reviews

No Review Added On Wall Street English

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Wall Street English

Wall Street English 's Blogs

No blog added yet .

Wall Street English 's Status

No status added yet .
× Hello Message