Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Vodafone

0769784608

Ranking
275
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Vodafone are o istorie de 23 de ani in Romania. De-a lungul prezentei sale, operatorul a investit permanent in inovatie.

Compania a implementat prima retea GSM in Romania, in aprilie 1997, si primul operator care a lansat serviciile 3G pe piata romaneasca, in aprilie 2005. De asemenea, Vodafone este operatorul care a lansat prima retea de date mobile 4G din Romania, in octombrie 2012.

In mai 2019, Vodafone a devenit primul operator din Romania, si unul dintre primii la nivel mondial, care a lansat reteaua mobila 5G, SupernetTM.

In martie 2020, Vodafone Romania anunta finalizarea fuziunii cu UPC Romania, devenind un partener semnificativ in ceea ce priveste serviciile de telecomunicatii complete.

diferentiatori:

Sustin si investesc permanent in inovatie;
Raspund nevoilor in continua schimbare ale utilizatorilor de comunicatii mobile oferindu-le intotdeauna cele mai bune servicii;
Investesc resurse si experienta lor globala pentru a le oferi clientilor produse si servicii inovatoare, capabile de a revolutiona experienta de utilizare.
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone Group are divizii in 25 de tari, 41 de retele mobile partenere si operatiuni de broadband fix in 19 tari. La 31 martie 2019, Vodafone Group avea 650 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 19 milioane de utilizatori ai serviciilor broadband fix si 14 milioane de utilizatori ai serviciilor TV, incluzand toti clientii Vodafone din entitatile create in urma unor fuziuni si asocieri.

Anul 2021 a inceput pentru Vodafone cu semnarea unei franciza in Bucuresti, iar expansiunea continua cu Resita. Partenerul primeste o afacere la cheie, cu rezultate dovedite.


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates Initial investment
From 10000 EUR
Outcall 25000 EUR

Availability

Vodafone Reviews

No review available for Vodafone

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Vodafone

Vodafone 's Blogs

No blog added yet .

Vodafone 's Status

No status added yet .
× Hello Message