Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Vibe Marketing

Ranking
348
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Vibe Marketing este un brand GLOBAL, stabilit și dovedit, cu un portofoliu larg și de invidiat de clienți. Cu birouri în Marea Britanie și în întreaga lume, lucrăm cu IMM-uri până la corporații internaționale, inclusiv cluburi de fotbal Premiership, NATO și instituții financiare din Orientul Mijlociu.

Și puteți deveni parte a expansiunii noastre continue, interesante.

Cum funcționează modelul de franciză Vibe?

Modelul de franciză Vibe Marketing este mult mai mult decât o afacere într-o cutie. Oferim o oportunitate plină de satisfacții pentru persoanele ambițioase de a se bucura de avantajele de a-și desfășura propria afacere de marketing digital cu servicii complete, în timp ce primesc instruire continuă, asistență și mentorat.

Nu este nevoie să fiți un specialist în marketing sau dezvoltator web pentru a avea succes cu modelul nostru. Vă vom instrui și vă vom sprijini cu abilitățile necesare. Trebuie doar să fii ambițios, muncitor și să te bucuri de dezvoltarea afacerii și de activitățile de gestionare a conturilor.

Și depinde de tine când și câte ore pui. La urma urmei ... ești șeful!

Ce face un francizat Vibe?

În calitate de director Vibe, veți fi responsabil pentru livrarea de campanii și proiecte de marketing bazate pe rezultate pentru clienții de TOATE dimensiunile, în timp ce afacerea dvs. va deveni o agenție de succes și profitabilă, pe teritoriul amplu pe care suntem de acord cu dvs.

Accentul dvs. va fi pe dezvoltarea și gestionarea conturilor un portofoliu puternic de clienți noi și de afaceri repetate, în timp ce toată dezvoltarea proiectului dvs. este realizată INHOUSE de către echipa noastră experimentată de experți.

Vă vom ajuta să vă costați și să vă gestionați proiectele în timp ce aveți grijă de relațiile cu clienții dvs. și să identificați toate acele oportunități interesante de vânzare încrucișată și de vânzare care provin din a fi un furnizor de SERVICII COMPLETE.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 4500 EUR
Outcall N/A

Availability

Vibe Marketing Reviews

No Review Added On Vibe Marketing

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Vibe Marketing

Vibe Marketing 's Blogs

No blog added yet .

Vibe Marketing 's Status

No status added yet .
× Hello Message