Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Venture X

Ranking
244
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Venture X se străduiește să ofere spații de înaltă calitate, flexibile și colaborative pentru profesioniștii din afaceri, permițând membrilor noștri să își dezvolte companiile și să își depășească obiectivele de afaceri. Sperăm să oferim un set unic de facilități și beneficii care să sprijine creșterea afacerii și dezvoltarea profesională.

Zilele de lucru într-o cabină îngustă s-au încheiat pentru mulți oameni din lumea muncii de astăzi. Acest lucru a dus la o creștere a spațiilor de lucru în comun care permit medii care colaborează, inspiră și stimulează.

Ce face diferit Venture X?

Un loc în care afacerile se lansează, se dezvoltă și se dezvoltă

Multe modele de afaceri de astăzi sunt construite pe acest model colaborativ, inclusiv transportul și partajarea destinației de vacanță. Venture X este în fruntea acestei tendințe în creștere.

Combinația unică Venture X de spațiu deschis, amestecat cu birouri private cu venituri mai mari, oferă oportunități de venituri mai mari. Venituri suplimentare pot fi generate din găzduirea de evenimente pentru a crește în continuare linia de jos a fiecărei locații.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 400000 EUR
Outcall N/A

Availability

Venture X Reviews

No Review Added On Venture X

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Venture X

Venture X 's Blogs

No blog added yet .

Venture X 's Status

No status added yet .
× Hello Message