Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Uncle Al's

Ranking
295
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Uncle Al’s Pizzaria este un brand originar din Cleveland (CBC). Avem un designer la dispozitie in permanenta, acesta avand rolul de a transpune conceptele noastre in practica, indifferent de dimensiunile spatiului.
In 1980, Al si Sarah Hagg si-au indeplinit visul de o viata, si, anume, acela de a-si deschide propria afacere. Astfel, atunci s-a infiintat primul restaurant de succes cunoscut sub numele de “UNCLE AL’S PIZZA PARLOR” .
Filosofia noastra este aceea de a servi cele mai fine feluri de mancare, la preturi accesibile si, in acelasi timp, ne mandrim ca oferim clientelei servicii exceptionale, intr-un mediu foarte curat, menit sa satisfaca si cele mai exigente cerinte.
Aceasta politica si-a demonstrat eficienta prin faptul ca 18 luni mai tarziu, familia Hagg si-a recuperat investitia initiala si si-a deschis o noua locatie.
Dupa 37 de ani, Uncle Al’s Pizza are 10 locatii in Ohio si dezvolta afaceri in Qatar, Arabia Saudita, Kuweit, Maroc, Egipt, Pakistan & India!!!
Consumatorii sunt indragostiti de pizza, iar conform studiilor efectuate si publicate de catre Chain restaurant, in SUA vanzarile de pizza ating cifra de 25 de miliarde anual. Pizza reprezinta primul produs livrat acasa in tarile vestice si este agreat de toate categoriile demografice. Conform statisticilor, segmentul ocupat de pizza in industria alimentara este in continua expansiune. Comoditatea si valoarea adusa industriei de profil de pizza sunt de necontestat. In restaurantele Uncle Al’s Pizza, toate ingredientele folosite sunt proaspete, preparate zilnic, iar gama de produse este variata, satisfacand nevoile unor categorii diverse de consumatori.

 


x

Age :
41 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment Fee
From 74000 EUR 10000 EUR
Outcall 217000 EUR 25000 EUR

Availability

Uncle Al's Reviews

No Review Added On Uncle Al's

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Uncle Al's

Uncle Al's 's Blogs

No blog added yet .

Uncle Al's 's Status

No status added yet .
× Hello Message