Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Turabo Cafe

Ranking
127
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

In numai doi ani, Turabo Cafe s-a pozitionat in mintea consumatorului ca fiind locul reprezentativ pentru un stil de viata sofisticat si de bon-ton. Nu este de mirare, cand intri sa bei o cafea, sa te intalnesti cu Tim Roth, Steven Segal sau Jean-Claude Van Damme, iar clientela autohtona fidela este dintre cele mai rafinate.

Potentialul de absorbtie al pietei romanesti pentru astfel de cafenele au convins managementul Turabo Cafe sa extinda teritorial conceptul, in orasele mari ale tarii, unde investori cu viziune in afaceri isi manifesta interesul pentru propriul lor business de succes.

Oferta Turabo Cafe se adreseaza oricarui investitor, persoana fizica sau juridica, contractele de franciza putand fi incheiate atat in tara, cat si in strainatate. Cafeneaua se bucura de o complementaritate intre designul de inspiratie italiana si fundalul muzical, garantand momente de relaxare si un flux continuu de clienti, pana la ora cea mai tarzie din noapte.

Visul a trei tineri de a transforma simpla iesire la o cafea intr-o experienta deosebita a devenit, in 2003, Turabo Cafe, numele cafenelei fiind compus din primele litere ale numelor acestora. La fiecare sarbatoare locala sau nationala, cafenelele sunt decorate tematic pentru a intregi imaginea de locatie moderna orientata catre bunastarea clientului.

Lantul de cafenele Turabo au mare succes in randul consumatorilor, in timp ajungand printre cele mai profitabile afaceri romanesti de gen. Prima unitate Turabo Cafe a fost deschisa in 2003, iar in total sunt 23 plus doua francize. Cifra de afaceri pentru acest an este aproximata la 7 milioane de euro, dar sunt argumente care dau semne ca va creste semnificativ incepand de anul viitor.

Ce primeste francizatul de la francizor? Know-how-ul aferent acestui tip de business, suport operational, asigura designul locatiei si al materialelor publicitare, plus retetele originale Turabo. „Franciza Turabo este rentabila atat timp cat exista incredere deplina intre cei doi parteneri, mai ales daca francizatul crede in filosofia de dezvoltare a antreprenorilor firmei-mama si se supune acesteia intru totul”, declara presedintele Turabo Cafe, Tudor Dragomir Niculescu.

Viitorul antreprenor care va derula afacerea in franciza Turabo se va bucura de avantajul unui proiect de amenajare a locatiei sale, pentru asigurarea unui ambient similar celebrelor cafenele Turabo, deja operationale in regim propriu. Investitia totala mai inglobeaza si achizitia utilajelor si a echipamentelor moderne, mobilierul, echipamentele audio-video, instalatia de climatizare, precum si amenajarea intregului spatiu sub indrumarea si asistenta permanenta a managementului Turabo.

Valoarea investitiei:
*Investitia initiala: 150.000 Euro;se poate recupera in aproximativ doi ani;
*taxa de franciza: 15.000 Euro;
*zone vizate: zone de interes comercial;in special cele centrale, dar au contat si suprafata, si optiunile de modulare ale acesteia


x

Age :
18 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment Fee
From 150000 EUR 15000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Turabo Cafe Reviews

No Review Added On Turabo Cafe

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Turabo Cafe

Turabo Cafe 's Blogs

No blog added yet .

Turabo Cafe 's Status

No status added yet .
× Hello Message