Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Tucano Coffee

Ranking
242
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Tucano Coffee este o casa a cafelei, un local in care mixul de arome se combina cu un mix de stari, in mirajul carora se tes povesti, se creeaza lucruri neordinare, se leaga prietenii, se schimba idei si se bea cafea. Designul este inspirat din cultura si portul national al tarilor producatoare de cafea combinat cu culorile vii si starea libera a pasarii Tucan.

Love.Peace.Coffee este motoul si conceptul de viata al Tucano Coffee. Dragostea pluteste in atmosfera localului, in atitudinea personalului, dragostea fiind si ingredientul principal din toate produsele marca Tucano Coffee. Pacea se regaseste în atmosfera localurilor Tucano. Decorul cu motive abstracte specifice tarilor producatoare de cafea, diferitele stiluri de muzica live, cartile, filmele vechi si serile exceptionale petrecute in compania celor mai neobisnuiti oaspeti, creeaza în ansamblu o atmosfera de libertate si inspiratie.

Cafeaua vineiînainte de toate. Se serveste doar 100 % Specialty Arabica proaspat prajita dupa propriile retete, impreuna cu produsele de patiserie facute in proriul laborator Cheesecake Factory.


x

Age :
10 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 12000 EUR
Outcall 100000 EUR N/A

Availability

Tucano Coffee Reviews

No Review Added On Tucano Coffee

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Tucano Coffee

Tucano Coffee 's Blogs

No blog added yet .

Tucano Coffee 's Status

No status added yet .
× Hello Message