Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Trusted Licens

Ranking
357
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Oferim organizațiilor (B2B) o soluție de licențiere Microsoft sigură și eficientă din punct de vedere al costurilor. Facem acest lucru implementând licențe Microsoft redundante (second hand, second-hand). Economii care pot duce până la 70%.

Această piață este enormă, aproape fiecare organizație cu 50 fte sau mai mult lucrează cu licențe Microsoft și este una dintre cele mai mari costuri fixe în fiecare an. Acest lucru este același pentru guverne și instituții (de asistență medicală) care cheltuie miliarde în fiecare an pentru conformitatea lor.

Licența de încredere tranzacționează licențe de volum Microsoft în conformitate cu legislația și reglementările europene. Licențele noastre sunt 100% verificabile și garantate. Tranzacționarea licențelor deținute este legală după verdictul Curții Europene din 2012 în „arestul usedsoft / oracle”, care a creat o nouă piață încă puțin cunoscută.

Trusted License încearcă să extindă formula francizei în alte țări din întreaga Uniune Europeană, cu excepția regiunilor Regatul Unit, Norvegia și Elveția.

Am dori să cooperăm exclusiv cu antreprenorii locali din diferite țări, pentru a face afacerea mai personală și adaptată la obiceiurile locale din fiecare țară. Acesta este motivul pentru care căutăm noi francizați.

Oportunitate

Numai în Uniunea Europeană, piața licențelor Microsoft valorează aproximativ 2 miliarde de euro pe an. 20% -30% (sau mai mult) din acest potențial ar putea fi furnizat cu licențe folosite / second-hand. Estimăm că în prezent mai puțin de 1% din această piață este îndeplinită. Acest lucru sugerează că există un potențial semnificativ pentru această piață în creștere.


x

Age :
9 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 30000 EUR
Outcall N/A

Availability

Trusted Licens Reviews

No Review Added On Trusted Licens

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Trusted Licens

Trusted Licens 's Blogs

No blog added yet .

Trusted Licens 's Status

No status added yet .
× Hello Message