Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Trident

Ranking
309
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Trident este prima clinica stomatologica ce abordeaza solutia moderna de specializare a medicilor pe etape specifice ale tratamentului. Astfel, veti beneficia de tratamente la cele mai inalte standarde. Ca o recunoastere a profesionalismului echipei Trident, Societatea de Stomatologie Estetica din Romania isi are sediul in cadrul clinicii. In acest fel, tratamentele estetice oferite de noi pacientilor sunt cele mai moderne optiuni existente si fiecare pacient beneficiaza de sfatul si experienta unor personalitati de renume international in domeniul stomatologiei estetice.

Avem grija de sanatatea d-voastra prin tratamentele pe care le oferim, cat si prin masurile stricte de igiena si sterilizare. Folosim materiale si instrumente de ultima generatie, consumabile de unica folosinta si proceduri de sterilizare la cele mai ridicate standarde. Clinica este dotata cu o sala speciala de sterilizare, care permite efectuarea manoperelor specifice in conditii de maxima igiena. Toate cabinetele sunt prevazute cu pardoseli speciale care asigura o igiena perfecta.

Dotarea tehnica a clinicii cuprinde: 8 cabinete individuale ce permit tratarea simultana a pacientilor si elimina timpul de asteptare; laborator de tehnica dentara in incinta clinicii; aparate de radiologie generatie 2004 ce permit un radiodiagnostic complex, evitand orice deplasare in afara clinicii; sala de operatii amenajata complet pentru a asigura conditiile riguroase de asepsie, inclusiv o camera speciala post-operatorie; camera intraorala ce permite o excelenta vizualizare a situatiei clinice, atat de catre medic, cat si de catre pacient; sistem computerizat centralizat care permite comunicarea situatiei clinice intre cabinete; generator electric capabil sa asigure continuarea activitatii clinicii in cazul unor disfunctionalitati ale retelei electrice.

Valoarea investitiei:
* Investitia totala initiala: 500 Euro
* Redevente si taxa de publicitate: 0
* Tara de origine: Romania
* Anul lansarii: 2007
* Numar de unitati: 4
* Tip de contract: Vigneta/ Co-branding


x

Age :
14 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 500 EUR
Outcall N/A

Availability

Trident Reviews

No Review Added On Trident

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Trident

Trident 's Blogs

No blog added yet .

Trident 's Status

No status added yet .
× Hello Message