Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

The Growth Coach

Ranking
202
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Cel mai mare brand de coaching din lume se extinde! „The Growth Coach®”, oferă coaching și mentorat profesioniștilor și proprietarilor de afaceri mici de peste un deceniu. A fost înființată în 2003 de către expertul de franciză și președinte al grupului, Gary Green, și expertul în coaching în afaceri, CEO-ul Daniel Murphy. Condusă de președintele Nathan Owens sub standardele Comisiei Internaționale de Coaching, compania este acum prezentă în peste 15 de țări din întreaga lume. Misiunea lor este să îmbunătățească în mod semnificativ viețile și întreprinderile din întreaga lume.

Viziunea grupului: să devină brand-ul numărul 1 de coaching la nivel mondial prin găsirea răspunsurilor la întrebarea „De ce?” a oamenilor și a întreprinderilor. Dorința lor de a îmbunătăți viața proprietarilor de afaceri mici de pretutindeni i-a dus la o prezență în peste 140 de piețe din SUA, Canada, Mexic, America Centrală, America de Sud, Spania, India și Australia. Publicații de renume precum Entrepreneur Magazine, USA Today, Starting Your Own Business și The Wall Street Journal au recunoscut calitatea coaching-ului și îndrumarea pe care compania o oferă clienților și francizaților.

Pentru ca afacerile oamenilor să crească și să se îmbunătățească, trebuie ca, în primul rând, proprietarii lor să crească și să se autodepășească. Prin trainerii certificați, aceștia s-au angajat să ajute întreprinzătorii să descopere metode mai bune de a-și gestiona afacerile și propriile vieți, ghidându-i prin intermediul procesului unic de coaching „Strategic Mindset®”. Acest proces de coaching dovedit ajută clienții să vizualizeze imaginea de ansamblu, mentalitate ce îi forțează să încetinească, să se confrunte cu realitatea, și să își stabilească un curs al acțiunilor pentru a-și atinge obiectivele. Cel mai important, aceștia asistă clienții pe parcusul acestui proces pentru a-i menține pe drumul cel bun și pentru a-i ajuta să producă rezultate durabile. Programele și serviciile lor de coaching în afaceri sunt accesibile și flexibile, fiecare dintre acestea oferind returnarea unei garanții în bani în procent de 100%. Dacă nu sunt pe deplin mulțumiți cu sesiunea de coaching inițială, aceștia pot pur și simplu returna materialele, oferind un feedback, iar compania le va oferi cu promptitudine și cu respect o rambursare completă. The Growth Coach colaborează cu proprietarii de mici afaceri de pretutindeni pentru a-i învăța să își conducă afacerile și cum să evite să fie ei conduși de multitudinea și dificultatea sarcinilor prezente într-un business.

The Growth Coach și-a menținut poziția de lider în industrie, echipându-și partenerii cu instrumentele necesare, inclusiv training intensiv pentru a înțelege întregul model de afacere al companiei. Ca partener al acestei rețele internaționale, veți dobândi acces la: training și suport la standarde internaționale, un model de afacere testat la un preț accesibil și acces la resursele companiei (de ex: „Strategic Mindset®”). The Growth Coach poate fi descris ca fiind o franciză internațională, accesibilă din punct de vedere al costurilor, ce necesită o investiție inițială ce variză în funcție de mărimea zonei/țării unde va fi implementată, de numărul de sub-francize și de nivelul demografic. Taxele includ capitalul de lucru, costurile de start și taxa de master-franciză.


x

Age :
28 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Fee Initial investment
From 125000 EUR 150000 EUR
Outcall N/A 250000 EUR

Availability

The Growth Coach Reviews

No Review Added On The Growth Coach

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on The Growth Coach

The Growth Coach 's Blogs

No blog added yet .

The Growth Coach 's Status

No status added yet .
× Hello Message