Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

The Fourth R

Ranking
312
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

COMPANIA:
The Fourth R, companie infintata in 1991, ofera clientilor sai programe de training in domeniul computerului si servicii de certificare prin intermediul a doua canale distincte: Divizia pentru Tineri (piata tinte: copii sub 18 ani) si Divizia pentru Adulti (servicii la nivel de corporatie si pregatire practica pentru adulti). Obiectivul companiei este de a crea si a mentine pentru fiecare client o pregatire de succes in domeniul computerului si a programelor de certificare.

The Fourth R ofera de asemenea programe unice de pregatire adresate copiilor de toate varstele menite sa dezvolte si sa consolideze cunostintele acestora in domeniul computerului. Incepand de la copii de gradinita pana la elevii de liceu pot beneficia de pe urma acestor programe special concepute sa acopere fiecare nivel de cunostinte de la dactilografiere si procesare word pana la wed design si programare.

OFERTA:
Programe de training pentru personal si studenti folosind calculatoarele dumneavoastra sau ale noastre. Cursuri de calitate pentru copii si adulti. Asistenta hardware si software Testari pentru obtinerea de certificari Solutii in domeniul programelor de tehnologie la cheie Costuri scazute, imprumuturi flexibile pentru studenti si programe guvernamentale de finantare – toate acestea sunt disponibile pentru candidatii calificati din locatiile selectate.

Cursuri la Centrele de pregatire Fourth R si Cursuri la fata locului in Scoli (in acest caz personalul The Fourth R poate oferi cursurile ca parte integranta in activitatea interna sau externa a scolii oferind: cursuri in timpul sau dupa scoala, seminarii in timul verii sau a vacantei, evaluarea indemanarilor si testari de certificare etc ) Cursuri atestate de si Microsoft Office. Examenele de atestare sunt disponibile in sute de variante, de la nivelul de incepatori si pana la nivel de avansati ( de exemplu: MCP, MCSE, CCNA).

The Fourth R ofera trei tipuri de atestate recunoscute pe plan international

Microsoft Office User Specialist (MOUS)
Internet and Computing Core Certification (IC3).
Membru ISTE si CompTIA Programele pentru elevi contin: Keyboarding Procesare Word – Comunicare Online si Cercetare – Sisteme operationale – Prezentari Multimedia – Managementul Informatiei – Design Grafic – Animatie – Foi de lucru – Grafice – Baze de date – Integrare Multimedia – Web Design – Programare – Desktop Publishing – Technologii noi – Istorie- Etica Programele pentru angajati: Programele de pregatire si certificare in domeniul IT oferite de The Fourth R asigura clientilor sai diferentierea neta fata de ceilalti candidati la respectivul job! Acestea contribuie negresit la maximizarea potentialului carierei lor oferindu-le sansa sa obtina rezultatele dorite in luni si nu in ani de pregatire.


x

Age :
30 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Fee
From 15000 EUR
Outcall N/A

Availability

The Fourth R Reviews

No Review Added On The Fourth R

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on The Fourth R

The Fourth R 's Blogs

No blog added yet .

The Fourth R 's Status

No status added yet .
× Hello Message