Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Textura Interiors

Ranking
139
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Urmare a succesului inregistrat cu acest prim magazín (deschis la nivelul anului 1979), noi deschideri sunt inaugurate pe teritoriul Spaniei intr-o perioada scurta de timp, iar incepand cu anul 1997 se lanseaza si proiectul de franciza Textura Interiors.

Textura Interiors se adreseaza femeilor cu varste cuprinse intre 25-60 de ani si un nivel de venituri dinspre medii spre high – femei moderne, independente care adora sa-si decoreze casele intr-o maniera fashionable.

Principalul obiectiv al magazinelor Textura Interiors este sa le ofere clientelor sale o atmosfera primitoare, ca acasa, si un raport bun calitate-pret.

De la perne decorative, asternuturi de pat, pilote si pana la halate si prosoape de baie, Textura Interiors se traduce prin calitate si varietate pentru a satisface diferitele profiluri de clienti. Aducand in prim plan culorile verii pentru acest sezon, Textura Interiors este albastru, culoarea nisipului, a pamantului si a marii, verde, portocaliu, culoarea prospetimii si a naturii.

Odata cu expansiunea pe plan international si pentru a acoperi o gama cat mai variata de textile, Textura Interiors lanseaza si linia Textura Baby care creeaza universul copiilor.


x

Age :
42 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 70000 EUR 15000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Textura Interiors Reviews

No Review Added On Textura Interiors

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Textura Interiors

Textura Interiors 's Blogs

No blog added yet .

Textura Interiors 's Status

No status added yet .
× Hello Message