Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Testa Rossa

Ranking
114
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Testa Rossa este parte componenta a companiei Handelshaus Wedl, fondata in 1904 in Austria, fiind in prezent in topul celor 10 cele mai mari companii private din domeniul restaurantelor si catering-ului en gros. Cafeaua insa este o parte importanta a activitatii Handelshaus Wedl, pe langa brand-ul Testa Ross Caffe fiind adaugate de-a lungul timpului alte nume importante Caffè Bristot, Caffè Breda si Caffè Deorsola.

Succesul obtinut in urma vanzarii cafelei Testa Rossa si tendinta accentuata spre dezvoltarea cafenelelor si barurilor tematice a dus la lansarea pe piata a unui concept special, Testa Ross Caffebar. Conceptul a fost perfectionat si testat in locatiile proprii ale companiei inainte de a fi dezvoltata o retea de francize.

In prezent, exista o varietate de locatii deschise sub acest nume, adaptate diferitelor cerinte, atat ale pietei cat si ale spatiilor propriu-zise. Prima cafenea Testa Rossa a fost deschisa in 1999 in Innsbruck. In decembrie, acelasi an a fost deschisa si locatia din Munich, unitatea pilot de training a intregului sistem.

Cafenelele Testa Rossa sunt deschise, in prezent, in Austria, Germania, Italia, Ungaria, Dubai si SUA, dezvoltarea retelei continua insa, Europa centrala si de est fiind o piata din ce in ce mai atractiva.

“Testa Rossa Caffebar este locul ideal de intalnire fie cu partenerii de afaceri, fie cu prietenii, un loc in care poti discuta sau citi ziarele in timp ce savurezi un espresso Testa Rossa.

In cee ce priveste sistemul de franciza, Testa Rossa ofera potentililor parteneri solutii variate in dezvoltarea noii afaceri. Succesul partenerilor francizati este garantat de capacitatea lor de a se identifica cu ceea ce inseamna conceptul Testa Rossa, si de dorinta lor de a stabili un parteneriat durabil cu Centrul de Franciza si cu ceilalti membri ai retelei Testa Roosa.

In calitate de francizor, Testa Rossa ofera celor interesati dreptul de a se folosi de acest nume recunoscut la nivel mondial, sprijin activ in activitatile de zi cu zi, campanii promotionale, training initial si pe parcursul desfasurarii activitatii, controlul calitatii, dezvoltarea constanta a sistemului etc.

O cafenea Testa Rossa este un loc pentru comunicare – indiferent ca alegi sa te intalnesti aici cu partenerii de afaceri sau cu prietenii, sa discuti in timp ce rasfoiesti ziarele, sau fie numai sa te opresti chiar singur pentru a savura rapid un espresso si a schimba cateva impresii cu barista.
Misiunea Testa Rossa Caffebar and Longe este aceea ce a oferi clientilor sai o experienta unica, intr-o atmosfera eleganta, stilata si relaxanta combinata cu placerea de a savura cea mai buna cafea italiana.


x

Age :
117 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Austria

Rates

Rates Initial investment Fee
From 150000 EUR 20000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Testa Rossa Reviews

No Review Added On Testa Rossa

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Testa Rossa

Testa Rossa 's Blogs

No blog added yet .

Testa Rossa 's Status

No status added yet .
× Hello Message