Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Swensens

Ranking
267
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

SWENSENS -Inghetata Favorita a Americii inca din 1948

Swensens prima locatie a fost deschisa la intersectia Union si Hyde in 1948 si asa, o noua legenda Americana a luat nastere. Fondatorul Earle Swensen a stiut ca ar putea sa aiba succes daca va oferi clientilor sai trei lucruri: calitate, cantitate si valoare pentru pretul platit de acestia.

Retetele sale au utilizat inca de pe atunci (si traditia continua si azi) doar cele mai fine ingredient si exact aceleasi tehnici de fabricatie a inghetatei. Printr-un procedeu  clasic de testare, Earle Swensen a dezvoltat un amestec perfect, menit sa asigura clientilor retelei de franciza garantia ca vor primi un gust exceptional  pentru fiecare aroma.

Dar cheia de a conserva reusita este ceea ce ne tine actuali. Peste ani, franciza a realizat ca America isi schimba felul in care se rasfata, un numar din ce in ce mai mare de oameni devenind mai constienti de nevoia de a fi atenti la ce mananca si de necesitatea de a-si schimba stilul de viata. Noi am simtit ca asta nu inseamna sa sacrificam placerea de a manca Inghetata , asa ca am dezvoltat o intreaga linie de produse cu stil care ofera clientilor in totalitate acelasi delicios gust pe care il asteapta de la aceasta afacere. Deci, daca un client este ingrijorat cu privire la grasimi si colesterol, avem un produs doar pentru el. Doar trebuie sa ceara personalului brosura informativa.

Inghetata 

Inghetata  este potrivita si pentru acasa, cei interesati putand achizitiona o cutie pentru a se bucura de aroma favorita in tihna caminului lor.

Azi, Swensens nu este doar un brand national care a castigat atatea premii in SUA, inghetata noastra satisfice diversele gusturi ale clientilor din multe alte tari si ne continuam expansiunea.  Clientii care apreciaza inghetata si deserturile congelate si pentru care amintirile si vremurile bune merg mana in mana, continua sa vina la Swensens pentru ca ei primesc cea mai buna calitate, cantitate si valoare pentru banii platiti.

 


x

Age :
72 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 100000 EUR
Outcall 500000 EUR

Availability

Swensens Reviews

No Review Added On Swensens

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Swensens

Swensens 's Blogs

No blog added yet .

Swensens 's Status

No status added yet .
× Hello Message