Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Subway

Ranking
32
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Restaurantele SUBWAY® sunt faimoase în întreaga lume pentru sandwich-urile sale unice. Primesti sandwich-ul pe care ti-l doresti si urmaresti întregul proces de preparare. Îti alegi tipul de pâine si toate ingredientele pentru a crea sandwich-ul tau perfect. Întregul proces se desfasoara în fasa ta si totul va depinde de alegerile tale, de la carne si legume la tipurile de sosuri si condimente. Sandwich-urile pot fi  reci sau calde iar paine este coapta in restaurant la intervale de 4 ore.

Aceste simple proceduri au reusit sa atraga multi clienti în toate restaurantele Subway din jurul lumii. Succesul conceptului se bazeaza pe diversitatea optiunilor în crearea sandwich-ului perfect si mereu pe gustul tau. În România opereaza peste 15 restaurante SUBWAY®.În prezent ne aflam în Bucuresti, Cluj Napoca, Iasi, Timisoara, Pitesti, Ploiesti, Constanta si alte orase. Ca si planuri de viitor ne propunem ca pana in anul 2015 sa avem cel putin 40 de restaurante. Sucesul avut in primul an pe piata din Romania ne face increzatori ca vom depasi acest target mai devreme. SUBWAY ® este brandul numarul 1 in lume in domeniul QSR ca numar de restaurante cu peste 45.000 de locatii in mai mult de 100 de tari.

În 2010, reteaua a fost declarata franciza #1 în întreaga lume de catre prestigioasa revista "Entrepreneur" în topul "Franciza 500". Este pentru a 17-a oara când SUBWAY® este pe primul loc în acest clasament în ultimii 22 de ani.

Topul "Franciza 500" este cel mai cuprinzator clasament al francizelor din întreaga lume. Acesta studiaza si compara francizele în baza unei liste vaste de criterii, cum ar fi:

• generare de venituri si stabilitate

• nivel de crestere

• marimea retelei

• investitie initiala

De-a lungul anilor, aproximativ 80% dintre noile francize sunt cumparate de catre proprietari actuali.


x

Age :
56 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates Initial investment
From 50000 EUR
Outcall 100000 EUR

Availability

Subway Reviews

No Review Added On Subway

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Subway

Subway 's Blogs

No blog added yet .

Subway 's Status

No status added yet .
× Hello Message