Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Studio 20

Ranking
288
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Domeniul in care activeaza Franciza Studio 20 Videochat este in plina expansiune in Romania. In acest domeniu folosim resurse umane si materiale din piata romaneasca, aflata intr-o criza prelungita si vindem catre pietele externe, in principal Statele Unite ale Americii, Canada si Marea Britanie, piete care si-au revenit si unde consumul privat este in crestere, deci avem toate motivele sa facem profit.

piata aflata in continua expansiune

Desi teoria nevoilor (piramida lui Maslow) sustine ca nevoile de baza, care trebuie neaparat satisfacute, sunt cele legate de hrana, realitatea contrazice frecvent teoria si nevoile sociale, de comunicare, de afectiune si de implinire sunt mult mai importante decat hrana pentru barbatii moderni, mai ales pentru cei din societatile dezvoltate, deci avem toate motivele sa crestem si pe viitor.

Studiile realizate in ultimii ani au aratat ca aproape 65% dintre barbatii cu varste cuprinse intre 35 si 65 de ani, care traiesc in tarile dezvoltate ale lumii, apeleaza la diverse forme de videochat, servicii matrimoniale sau dating online, avand o medie a cheltuielilor lunare cu aceste servicii de peste 300$ si in crestere, deci este loc pe piata pentru inca multe studiouri de calitate.

avantaj competitiv si sanse mari de reusita

Poate cel mai important, romancele sunt si vor ramane intotdeauna mirajul absolut pentru occidentali si mai ales pentru nord-americani, fiind mult mai frumoase, sexy, feminine, atente si inteligente decat femeile “locale”, deci avem un avantaj competitiv permanent.

Ai decis deci ca vrei sa investesti in Studio 20 Videochat, una dintre putinele afaceri care iti pot oferi o rentabilitate ridicata, recuperarea rapida a investitiei si perspective pozitive pe termen mediu si lung.

Poti face un studio de la zero, singur si poti invata si improviza din mers.


x

Age :
7 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 10000 EUR
Outcall 200000 EUR N/A

Availability

Studio 20 Reviews

No Review Added On Studio 20

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Studio 20

Studio 20 's Blogs

No blog added yet .

Studio 20 's Status

No status added yet .
× Hello Message