Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Stretto

0769784608

Ranking
94
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Iesitul in oras sau invitatia la o cafea sunt lucruri la ordinea zilei pentru cei mai multi dintre noi. Pentru ca, nu-i asa, tuturor ne plac pauzele, clipele de relaxare si intalnirile cu prietenii.

Pentru toti iubitorii cafelei si ai timpului liber de calitate, Stretto este cel mai convingator motiv pentru a se dedica tot mai intens activitatilor ce presupun delectare si rasfat.

Mai mult decat atat, chiar si cei care nu au formata deprinderea de a bea cafeaua in oras, se vor razgandi pentru ca, sa recunoastem, o cafea cu adevarat profesionista, precum Stretto, nu poate fi preparata in casa, din lipsa ingredientelor necesare si a cunostintelor legate de eleborarea retetelor sofisticate.

Un avantaj suplimentar oferit de Stretto il reprezinta oferta pentru birouri, sali de conferinta, hoteluri, etc : cafeaua care se prepara in cateva secunde, prin simpla apasare a butonului unui espressor performant. Astfel, minunata licoare revigoranta poate fi oferita tuturor angajatilor, partenerilor de afaceri sau musafirilor.

Cele patru sortimente de cafea Stretto sunt insotite de coloniale, de prajituri si de biscuiti de cea mai buna calitate, tocmai pentru ca bucuria gustului oferit consumatorilor sa fie una deplina.
Toate aceste lucruri se traduc, in termeni de business, in succes comercial si financiar, dar si intr-o noua cota de popularitate a localului dumneavoastra, de a carei crestere Stretto este direct responsabil.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Stretto Reviews

No review available for Stretto

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Stretto

Stretto 's Blogs

No blog added yet .

Stretto 's Status

No status added yet .
× Hello Message