Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Steiku Haoss

0769784608

Ranking
421
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Steiku Haoss este un restaurant-concept elegant, modern , creat de familia Cima din tarile baltice. Cuibarit in inima Rigai, Letonia, steakhouse-ul este condus de doua generatii ale familiei si detine o reputatie pentru bucatarie de cea mai buna calitate si servicii exceptionale. De-a lungul celor 25 de ani de experienta, friptura premium a  familiei Steiku Haoss a ajuns sa fie cunoscuta drept „probabil cea mai buna friptura din oras”.

Avand trei restaurante in Riga, Steiku Haoss este parte a lantului de restaurante Cantus Group, acesta fiind lider de piata. Cantus Group a fost fondat in 1992 si detine o colectie de mai multe restaurante si firme de catering ce sunt determinate sa ofere servicii exceptionale si bucatarie/mancaruri premiata/premiate. Avand mai mult de 25 de ani de experienta in ospitalitate, continuam sa inovam si sa fim cu un pas in fata trendurilor culinare oferind cea mai buna calitate, design si arome. 

Restaurantele din lantul Cantus Group, inclusiv Steiku Haoss, Muusu si Muusu Terase, se disting prin caracter si stil, dar sunt unite prin valorile familiei, pasiunea pentru ospitalitate si o echipa atenta la detalii, creand o experienta de dining cu adevarat exceptionala, servind preparate traditionale si memorabile din jurul lumii. 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 300000 EUR 25000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Steiku Haoss Reviews

No review available for Steiku Haoss

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Steiku Haoss

Steiku Haoss 's Blogs

No blog added yet .

Steiku Haoss 's Status

No status added yet .
× Hello Message