Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Startonight

Ranking
253
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Startonight este o franciza autohtona de succes care se ocupa cu vanzarea de produse cu capacitatea de captare si stocare a luminii. Printre astfe de produse se enumera decoratiuni interioare, produse din sticla, tablouri, haine imprimate etc.

Franciza companiei Startonight® Industries ofera un pachet complet si complex de activitati ce pot fi desfasurate simultan sau selectiv, activitatea principala constand in comercializarea produselor Startonight®, iar activitatea secundara constand in prestarea de servicii specificeStartonight®. Originalele produse Startonight® pot fi comercializate in orasul sau in teritoriul desemnat alegand una dintre cele trei variante disponibile.

Oferindu-va know-how complet si asistenta permanenta, puteti desfasura urmatoarele servicii/activitati:

Know-how si asistenta de specialitate in scopul deschiderii si administarii unui punct de vanzare, a unui magazin sau showroom de prezentare si comercializare concept StarToShop by Startonight®.
Montaj specializat de plafoane false StarsOnPack in camerele clientilor al singurului plafon fals din lume care aduce in orice camera un cer plin de stele ce va lumina toata noaptea pe tavan! Acest nou si original concept este recomandat mai ales persoanelor ce activeaza in domeniul constructiilor si amenajarilor interioare. Conceptul decorativ StarsOnPack ofera un know-how tehnic si managerial complet ce cuprinde multiple tehnici speciale de montaj a peste 200 de modele de plafoane StarsOnPack, dar si posibilitatea de a achizitiona direct (de la furnizorul Startonight®) la preturi speciale, fara alte taxe si comisioane suplimentare, toata gama de produse StarsOnPack, precum si alte materiale scule si dispositive de lucru. Pentru aceasta activitate Startonight® ofera gratuit un anumit numar de materiale, articole publicitare, dotare tehnologica completa cu scule si echipamente, plus un bonus de aderare ce consta in produse speciale StarsOnPack.
Un alt serviciu sau activitate de productie se poate derula folosind tehnologia Startonight® LuxGlass ce poate transforma suprafetele corpurilor de iluminat din sticla normala in sticla cu proprietati luminoase in intuneric. In scopul dezvoltarii si sustinerii acestei activitati Startonight® ofera know-how complet si ca bonus de aderare, gratuit, dotare tehnologica si materiale de productie pentru tratarea suprafetelor corpurilor de iluminat din sticla cu materiale speciale Startonight®. Aceste materiale au proprietatea de a se incarca cu lumina produsa de becurile din aplice sau plafoniere si care pot lumina singure in intuneric peste 8 ore, fara consum de energie electrica. Activitatea este recomandata persoanelor ce activeaza in domeniul constructiilor, amenajarilor si decoratiunilor interioare, artizanatului, dar si persoanelor care doresc sa produca si sa comercializeze corpuri de iluminat decorative cu adevarat speciale.
Alte activitati pentru care primiti know-how si asistenta tehnica permanenta si care pot fi desfasurate in paralel cu activitatea de comercializare a produselor Startonight® sunt: amenajari interioare de avangarda, cu materiale si produse personalizabile Startonight®, pentru discoteci si night-cluburi, sali de jocuri, laser-tag, bowling, cafenele si restaurante care doresc sa ofere clientilor un spatiu deosebit de petrecere a timpului destinat distractiei.
Imprimari cu solutiile si cernelurile speciale Reflekt-X si Reflekt-UV ce pot fi folosite si la realizarea de imprimari si inscriptionari speciale, produse promotionale, vitrine, tuning auto sau reclame speciale pentru zone slab luminate.
In functie de posibilitatile si optiunile dvs. se ofera asistenta tehnica si know-how pentru realizarea unui spatiu de productie destinat fabricarii unor obiecte si articole pentru decoratiuni interioare.
Know-how si asistenta tehnica pentru personalizari de tricouri cu fotografia clientului si imagini luminoase in intuneric.
Manichiura Glow-To-Night, singura manichiura din lume care pune in valoare frumusetea unghiilor dumneavoastra, luminand in intuneric! Aceasta revolutionara manichiura propune o noua viziune asupra stilului si frumusetii in manichiura. 
Francizorul nu conditioneaza acordarea licentei de franciza de inchirierea obligatorie a unui spatiu comercial sau de deschiderea de magazine de prezentare ori de obligatia de a produce ori comercializa periodic o anumita cantitate de produse sau materiale.

Activitatea lucrativa si oferirea de servicii Startonight® catre populatie se poate desfasura in orice punct de lucru sau sediu de societate comerciala. Taxa de redeventa este ZERO! Durata licentei de activitate pentru varianta Startonight® este de 5 ani (contractul poate fi reinnoit o data la 5 ani).


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Fee
From 10000 EUR
Outcall N/A

Availability

Startonight Reviews

No Review Added On Startonight

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Startonight

Startonight 's Blogs

No blog added yet .

Startonight 's Status

No status added yet .
× Hello Message