Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Star Wash

Ranking
3
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Prima spalatorie auto mobila din Romania – Star Wash – ofera posibilitatea unei afaceri oneste si sigure.

 Star Wash este sistemul mobil de spalare auto care asigura clientilor zero timp pierdut iar intreprinzatorului – satisfactia unei afaceri stabile, in care timpul si pasiunea investite se regasesc in veniturile realizate.
Infiintata in anul 2005, prima spalatorie auto mobila din Romania este in masura sa furnizeze partenerilor sai logistica si expertiza necesare demararii cu succes a unei afaceri in care – dublate de calitati manageriale si seriozitate – investitiile vor produce profit din primele saptamani de functionare.
Star Wash® nu vizeaza profitul de pe urma exploatarii activitatii partenerilor sai, ci dezvoltarea unei retele la nivel national, cresterea puterii marcii, educarea clientului si impunerea unor standarde inalte in domeniul spalarii auto mobile. De aceea, redeventele sunt zero, ca si taxa de publicitate. Fiecare partener francizat isi organizeaza singur bugetul de publicitate, pe plan local. Publicitatea facuta se adreseaza astfel, focalizat, potentialilor sai clienti, persoane fiice sau juridice.

De asemenea, Star Wash nu percepe taxe ascunse in consumabile. Fiecare partener isi procura singur, de pe piata, substantele cu care lucreaza, beneficiind desigur de sugestii din partea francizorului. La o spalare exterioara, consumabilele vor costa doar 1 leu. La una interioara - si mai putin.
Pentru detalii, accesati pagina business.starwash.ro .
Pachetul de franciza include un set de 5 aparate de spalare exterioara.


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 6900 EUR 400 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Star Wash Reviews

No Review Added On Star Wash

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Star Wash

Star Wash 's Blogs

No blog added yet .

Star Wash 's Status

No status added yet .
× Hello Message