Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Star Dome

Ranking
195
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Star Dome este un proiect inovativ romanesc, avand la baza brevetul OSIM RO 123358 B1 din 2011, autor Florin Dobrescu. Casele din lemn modulare Star Dome sunt locuinte eficiente energetic, compuse din domuri geodezice.

Casele de lemn modulare Star Dome sunt constructii sustenabile (cladiri verzi), cu performanta energetica ridicata, fiind un exemplu de design biomimetic, de design regenerativ (cradle-to-cradle) si de arhitectura organica. Casele de lemn modulare Star Dome sunt constructii rezistente seismic, aerodinamice, rezistente la extreme climatice si tolerante la schimbari tehnologice (concepute sa reziste la uzura morala).

Domeniul de aplicatie al caselor din lemn modulare Star Dome cuprinde: case lemn, locuinte permanente si temporare, case ieftine, case de vacanta, bungalow-uri, pensiuni, restaurante si terase, foisoare si pergole, studiouri muzicale si domuri audio, cupole pentru orice tipuri de constructie, observatoare astronomice, constructii subterane, adaposturi alpine, campusuri universitare, locuinte amfibii si constructii plutitoare.

Constructiile Star Dome respecta criterii exigente de sustenabilitate, folosesc in mod rational resursele naturale, se dezvolta organic impreuna cu ocupantii lor, sunt usor de inteles si de construit chiar de catre oameni fara tangenta cu domeniul constructiilor (DIY) si au un impact minim asupra mediului.


Singurul motiv pentru a solicita franciza Star Dome il reprezinta o perspectiva clara de vanzare.
Experienta profesionala specifica, relatii preferentiale cu dezvoltatori sau cu autoritatile, existenta unor clienti sau prospecti seriosi, o oportunitate locala clara, o locatie vizibila intr-o zona intens circulata – de aici trebuie plecat.

Avantajele-cheie ale constructiilor sub franciza Star Dome sunt simplitatea, punerea rapida in opera, scalabilitatea si lipsa complicatiilor.

Oportunitati clare sunt constructiile in zone naturale protejate, fara fundatie, cu prezervarea elementelor mediului natural (relief, stanci, vegetatie).

De ce ai nevoie ?

1. Eligibilitate – experienta in constructii, cel putin un proiect reusit, chiar constructia propriei case sau experienta in managementul afacerilor sau in managementul de proiect;
2. Achizitia de licente pentru o suprafata totala de 200 mp, insotita de 40 de ore gratuite de consultanta;
3. Constructia unui modul Star Dome intr-o locatie proprie – recomandabil una cu buna vizibilitate;
4. Disponibilitatea permanenta pe stoc a unui kit de constructie pentru un modul Star Dome;
5. Acoperirea cheltuielilor de transport si de sejur pentru consultantul Star Dome (daca nu ai sediul in Bucuresti) si asigurarea unei locatii pentru activitatile de consultanta-training.

Buget investit
2000 EUR   licente
500 EUR   schite de executie
6000 EUR   materiale si instalatii
500 EUR   transport si sejur 5 zile (pentru provincie)
1000 EUR   cheltuieli cu personalul propriu in perioada de transfer de know-how

Vorbim deci de un buget de circa 10 000 EUR, din care doar 2500 EUR sunt platiti efectiv francizorului, iar 4600 EUR au perspectiva de fructificare imediata (vanzarea kit-ului existent pe stoc).

Rezulta:
1. expertiza si know-how-ul care iti permit sa produci si sa asamblezi case din lemn Star Dome;
2. un kit de constructie pe stoc, gata de vanzare;
3. o constructie in folosinta proprie, utilizabila ca demonstrator si in scopuri de promovare.

Contractul de franciza se reinnoieste anual. Detaliile legate de licentiere, conditii de francizare, drepturi de proprietate intelectuala si de imagine, etc se discuta direct cu reprezentantul legal Star Dome.


x

Age :
1 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Star Dome Reviews

No Review Added On Star Dome

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Star Dome

Star Dome 's Blogs

No blog added yet .

Star Dome 's Status

No status added yet .
× Hello Message