Romania
Change Country

269 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE

0769784608

Ranking
184
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

SRBA Broker de Asigurare Reasigurare activeaza pe piata de brokeraj in asigurari din anul 1998 si se bucura de o foarte buna reputatie si recunoastere profesionala si o excelenta relatie cu clientii si colaboratorii.

SRBA nu percepe nicio taxa de franciza, taxa de marketing sau redeventa lunara. Taxele legale necesare dezvlotarii activitatii sunt suportate de catre SRBA (autorizatie CSA, taxe CSA, asigurare raspundere civila profesionala). Investitia totala de cel putin 1000 euro reprezinta un minim de amenajare a spatiului si a costurilor aferente acestuia.

SRBA detine in momentul de fata cea mai avansata platforma de emitere a politelor din punct de vedere tehnologic si este singura companie din Romania care ofera gratuit tot suportul de emitere a politelor.

Astfel, din platforma SRBA puteti emite electronic polite RCA de la 11 cei mai mari asiguratori de pe piata, polite PAD/facultative de asigurare a locuintei, asigurari de calatorie si polite CASCO. In ceea ce priveste CASCO, platforma ofera un mod foarte simplu si intuitiv de introducere a datelor cat si automatizarea unor porcese cum ar fi obtinerea pretului de nou a autovehiculului pe baza datelor de identificare a acestuia.


x

Age :
23 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories
  • No categories added yet .

Rates

Rates Initial investment
From 1000 EUR
Outcall N/A

Availability

SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE Reviews

No review available for SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE

SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE 's Blogs

No blog added yet .

SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE 's Status

No status added yet .
× Hello Message