Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Spinelli Coffee Company

Ranking
135
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Spinelli Coffee Company si-a deschis portile la Amara Shopping Centre in februarie 1996, urmata rapid de cele din Change Alley, The Heeren si Robinson Point.

Magazinele noastre Spinelli din Singapore sunt o combinatie imbietoare de cafea fina si produse de patiserie proaspat scose din cuptor, care se savureaza intr-un ambient simplu dar colorat.Spinelli isi trage seva din aprovizionarea, prajirea, selectia atenta si servirea de cafea Arabica de tip premium.

Fiecare locatie este amenajata astfel incat sa se inscrie in peisaj, fara sa faca nota discordanta, aducand, simultan, un plus de valoare vecinatatilor prin individualizare. Majoritatea unitatilor sunt localizate in districte bancare ori in centre de afaceri, astfel ca avem drept tinta atragerea de clienti sofisticati, buni cunoscatori si amatori de cafea rafinata.

Calitatea si prospetimea sunt standarde de la care nu abdicam, reausind astfel sa avem succes pe o piata cu multi competitori. Personalul nostru este atent instruit cunosterea cu adevarat a produselor noastre, dar si in prepararea acestora. Angajatii ofera un serviciu in care se impletesc atat amabilitatea, profesionalismul cat si eficienta, asigurandu-li-se astfel celor ce ne trec pragul, o ceasca de cafea proaspata si aromata ori de cate ori doresc sa aiba o experienta memorabila sau boabe triate cu grija, pe care le pot savura preparandu-si o cafea de calitate in intimitatea caminului lor.

Descriere franciza Spinelli Coffee Company

Date aparitiei: 1996

Numar de unitati: 29
Tara de origine : Singapore

Tip de contract : Master Franciza – Spinelli Coffee Company

Nivel estimat/unitate: cca. 100.000 dolari

Taxa de franciza pentru o singura unitate: 50.000 dolari

Taxa Master Franciza : intre 375.000.00 – 500.000 dolari

Redevente: 6% platibile lunar

Durata contract : intre 6 (pentru francize simple) si 10 ani (cu posibilitate de prelungire pe inca 10 ani pentru master franciza).


x

Age :
25 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Singapore

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 50000 EUR
Outcall 500000 EUR N/A

Availability

Spinelli Coffee Company Reviews

No Review Added On Spinelli Coffee Company

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Spinelli Coffee Company

Spinelli Coffee Company 's Blogs

No blog added yet .

Spinelli Coffee Company 's Status

No status added yet .
× Hello Message