Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Spalatorie in Parcare

Ranking
6
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ce inseamna SPALARE IN PARCARE?
SPALARE IN PARCARE este un concept nou in România si reprezinta posibilitatea spalarii autoturismului in locul in care acesta este parcat. Echipele noastre mobile vor merge la masina dvs. si o vor spala! Rapid si eficient!
FARA TIMP PIERDUT LA SPALATORIA AUTO!
FARA STRESUL DIN TRAFIC!
FARA “ATENTII” LA SPALATORI!

Patru motive pentru alegerea conceptului:
1.Serviciul de spalatorie auto mobila va avea o crestere exponentiala in urmatorii ani datorita restrictiilor de mediu aplicate spalatoriilor clasice (consum apa, sistem epurare- filtrare, etc.). Conceptul SPALARE IN PARCARE este adaptat perfect cerintelor de mediu.
2.TIME IS MONEY. Conceptul SPALARE IN PARCARE “salveaza” timpul clientilor de a merge la o spalatorie auto clasica, de a astepta la coada si de a pierde inutil timpul pentru spalarea efectiva a masinii.
3.Conceptul SPALARE IN PARCARE foloseste 3 metode distincte de spalare a masinilor, fiind UNIC la nivel MONDIAL din acest punct de vedere. Modelul de spalare a masinii poate fi ales de fiecare client in parte.
4.Beneficiezi de propria afacere cu o investitie mica si o rata a profitului de peste 60%!

AVANTAJE COMPETITIVE
Noi suntem cei mai buni! De ce? Pentru ca noi avem puse la punct 3 metode de spalare a masinilor si astfel putem sa ne adaptam perfect in functie de fiecare client. NOI AVEM SOLUTIA!

Principalul dezavantaj al companiilor concurente care folosesc doar solutia waterless:
Nu se pot curata masini murdare si foarte murdare. Astfel, prezenta pe piata a concurentilor va fi doar pe o perioada limitata, din primavara târzie (lunile aprilie – mai) pâna la inceputul toamnei (luna octombrie). Motivul este ca masina ce va fi spalata trebuie sa aiba un grad de mizerie mic spre mediu. Imaginati-va cum arata o masina dupa câteva zile ploiase de noiembrie… Noroiul acumulat mai ales in partea de jos a masinii este foarte dificil (daca nu imposibil) de inlaturat prin metoda waterless deoarece solicita un consum foarte ridicat de solutie ceea ce face total nerentabila aceasta metoda. In plus, in cazul temperaturilor extreme (peste 30 grade si sub 0 grade) solutia waterless nu poate fi utilizata deoarece fie se evapora foarte rapid lasând urme pe masina, fie ingheata.

Principalul dezavantaj al companiilor concurente care folosesc washing kart:

Washing kart este un utilaj mobil (sub forma de masina) pe care il poti plimba in locul de spalare. Greutatea lui si manevrabilitatea redusa fac din aceasta metoda una “greoaie” in ceea ce priveste mobilitatea si conceptul de “spalatorie auto mobila”. In plus sunt si foarte scumpe (mii de euro!!!). Un alt mare dezavantaj este faptul ca pentru functionare, washing kart-ul are nevoie de un acumulator electric ce trebuie reincArcat zilnic. AdicA timpi morTi, consum de energie electricA si loc special pentru reincarcat. In majoritatea cazurilor, aceste washing kart-uri sunt utilizate in parcari spatioase ale mall-urilor si magazinelor comerciale. Este dificil de oferit serviciul de spalare a masinilor aflate in locatii diferite din oras.

Principalul dezavantaj al companiilor concurente care folosesc sistem cu aburi:
- echipament costisitor (peste 5000 euro), mobilitate foarte scazuta, pericol de accidentare prin folosire (datorita temperaturii aburului supraincalzit). Asa se caracterizeaza aceasta metoda de spalare a masinii. In plus, masina ce va fi spalata trebuie sa aiba un grad de mizerie mic spre mediu.

Valoarea investitiei

1.TAXA INITIALA DE FRANCIZA – 1200 euro + tva


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Fee
From 1200 EUR
Outcall N/A

Availability

Spalatorie in Parcare Reviews

No Review Added On Spalatorie in Parcare

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Spalatorie in Parcare

Spalatorie in Parcare 's Blogs

No blog added yet .

Spalatorie in Parcare 's Status

No status added yet .
× Hello Message