Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Smoothie Factory

Ranking
268
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Smoothie Factory este lider în industria de sucuri de sucuri de astăzi, cu francize în peste 20 de țări din întreaga lume, ceea ce ne face cel mai rapid brand internațional de suc de sucuri.

De fapt, ați putea fi surprins unde ne veți găsi în lume. Credem în conceptul simplu de a oferi oaspeților smoothie-uri de fructe la prețuri rezonabile, iaurt congelat autentic, sucuri proaspăt stoarse, program de curățare a sucurilor și mâncăruri sănătoase lite servite rapid într-un cadru atractiv, curat și plăcut în fiecare zi.

Poate că cea mai impresionantă trăsătură pe care o are fabrica de Smoothie este dorința noastră de a ne îmbunătăți continuu sistemul de franciză, designul interior și imaginea mărcii.

Rezultatul a fost o experiență solidă, neîntreruptă, a succesului și o companie care se extinde cu succes pe piețele internaționale, unde oaspeții îmbrățișează tot mai mult stiluri de viață sănătoase. Un amestec de neegalat de viziune și oferte de produse sănătoase și de calitate, fabrica de Smoothie este o oportunitate de franciză potrivită pentru antreprenorii cu perspectivă ca tine.


x

Age :
21 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 212000 EUR
Outcall N/A

Availability

Smoothie Factory Reviews

No Review Added On Smoothie Factory

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Smoothie Factory

Smoothie Factory 's Blogs

No blog added yet .

Smoothie Factory 's Status

No status added yet .
× Hello Message