Romania
Change Country

540 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Smarty Kids

0769784608

Ranking
338
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Învaţarea aritmeticii mentale de către copii este o idee de afacere interesantă si profitabilă, reprezentând o activitate comercială pentru francizat, fără a fi nevoie de obținerea unor aprobări suplimentare. 

Un serviciu modern, cursuri eficiente și atractive pentru copii = afacere profitabilă, cu nivel minim de investiţie. Aritmetica mentală SmartyKids are la bază cel mai eficient curs dedicat îmbunătățirii abilităților mentale, creat pe baza sistemului de calcul oral.

Cum funcționează aritmetica mentală?

ETAPA 1
Copiii învață să socotească cu abacul, socotitoarea chinezească.

ETAPA  2
Copiii rezolvă exerciții, imaginându-și abacul și învățând să se concentreze până la rezolvare.

ETAPA  3
Exerсițiile cu abacul duc la calcule automate pe măsură ce exemplele devin din ce în ce mai dificile. Odată
cu creșterea gradului de dificultate, se folosesc mai multe componente în calcul, copilul învățând să-și distribuie atenția.

ETAPA  4
Se memorează un număr mare de formule. Astfel, se dezvoltă: memoria de scurtă durată, prin rezolvarea exercițiilor, memoria de lungă durată, prin memorarea formulelor, precum și memoria fotografică, prin
utilizarea cartonașelor Flash. Ca rezultat, copilul începe să socotească din minte rapid.

Unul dintre beneficiile majore este că metodologia predată în centrele "SmartyKids" rezolvă problema gândirii "fragmentate". Filmele de animație moderne, dispozitivele inteligente și rețelele sociale sunt create pentru utilizatorii care folosesc "gândirea fragmentată". Informația este transmisă sub formă de fragmente care adesea nu sunt legate în mod logic între ele. Prezentarea materialului în acest fel duce la imposibilitatea concentrării, iar acest lucru, la rândul său, la o scădere a capacității de a procesa eficient informațiile. În centrele de aritmetică mentală SmartyKids, copiii sunt ajutați să depășească gândirea "fragmentată" și învață să construiască lanțuri logice de raționament. Astfel, cele două emisfere cerebrale lucrează intensiv, având ca efect creșterea concentrării, gândirea accelerată și dezvoltarea creativității.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment
From N/A
Outcall 10000 EUR

Availability

Smarty Kids Reviews

No review available for Smarty Kids

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Smarty Kids

Smarty Kids 's Blogs

No blog added yet .

Smarty Kids 's Status

No status added yet .
× Hello Message