Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Sky Bet Shop

Ranking
304
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Sky Bets Sport va pune la dispozitie un sistem de franciza prin intermediul caruia puteti accepta pariuri sportive pe baza licentei noastre de pariere, in cadrul unui spatiu comercial administrat de dumneavoastra, urmand ca profitul sa rezulte dinntr-un procent situat intre 10% si 25% din miza incasata, in functie de volumul de incasari realizat. Sky Bets Sport isi asuma toate riscurile si resposabilitatea platii pariurilor castigatoare. Colaboratorul urmeaza sa suporte din profitul realizat toate costurile de administrare ale agentiei de pariuri.

- In climatul financiar actual, comisionul  mediu acordat din valoarea incasarilor de aprox. 14%-15% a fost gandit ca si echivalentul unei asocieri intre francizor si Sky Bets Sport intr-un procent 60%-40% de impartire a profitului rezultat din desfasurarea activitatii, 60% din profit fiind alocat francizorului, intreaga responsabilitate a platii castigurilor fiind suportata de catre Sky Bets Sport. Aceasta metoda de asociere este CEA MAI AVANTAJOASA OFERTA DE COLABORARE disponibila in acest moment pe piata francizei de pariuri sportive. Sky Bets Sport are posibilitatea de a oferi aceasta modalitate de colaborare exclusiv datorita volumului mare de activitate, comparat cu restul operatorilor de pariuri ce ofera franciza de pe piata.

- Aveti posibilitatea de a realiza incasari cat mai mari si a face concurenta marilor operatori de pariuri sportive de pe piata, PRIN CELE MAI MULT DE 260 DE AGENTII DE PARIURI DIN ROMANIA, SI ASUMAREA INTEGRALA A RESPONSABILITATII PLATII CASTIGURILOR CATRE CLIENTI, PRIN OFERTA DE PARIURI COMPETITIVA SI VARIATA SI PRIN AVANTAJELE UNICE DE ACCEPTARE SI VERIFICARE A PARIURILOR PE SITE-UL FIRMEI (Sky Bet Sport  a fost prima casa de pariuri ce pune la dispozitia clientilor sai o platforma de pariuri optimizata pentru dispositive mobile (tableta, smartphone) si a ofertit serviciul de rezervare on-line a unui bilet de pariuri, si jucarea acestuia in agentii pe baza unui cod si verificare on-line a starii biletului de pariur.)

- Investitia necesara pentru amenajarea spatiului comercial este minima.
- Pariurile sportive, sunt un domeniu in continua dezvoltare, in ultimii ani tot mai multi romani descoperind placerea de a paria, din placere ori in speranta obtinerii de venituri suplimentare. De asemenea pariurile sportive sunt cea mai ieftina modalitate de a juca jocuri de noroc comparativ cu jocul la aparatele de joc electronice, ruleta ori mai nou mese de poker electronice.
- Domeniul in care urmeaza sa colaboram este poate cel mai frumos mod de a castiga bani, fiind inconjurat in fiecare zi de oameni pasionati de fotbal si sport in general, veti fi totdeauna la curent cu tot ceea ce se intampla in lumea minunata si spectaculoasa a fotbalului.
- Riscurile sunt minime deoarece Sky Bets Sport suporta plata tuturor castigurilor, colaboratorul trebuind sa suporte doar costurile de administrare ale agentiei.
- Beneficiati de oportunitatea de a lucra impreuna cu echipa Sky Bets Sport, cea mai experimentata echipa de bookmakeri din Romania.

La deschiderea colaborarii, Sky Bets Sport va ofera in mod gratuit urmatoarele:
- Software specific de inregistrare a pariurilor cu licenta.
- Imprimanta termica pentru tiparirea biletelor de pariuri.
- Casa de marcat fiscala pentru inregistrarea incasarilor. Documentele contabile necesare desfasurarii in bune conditii a activitatii.
- Biletele de pariere, tiparite conform normelor legale in vigoare.
- Firma noastra realizeaza majoritatea demersurilor legale pentru deschiderea activitatii, in sarcina dvs. ramanand doar efectuarea demersurilor legale de deschidere pe plan local.
- Materiale promotionale variate, de la autocolante la diverse postere care vor realiza comunicarea mesajului firmei catre client, punerea in evidenta a avantajelor firmei noastre cat si vor intari comunicarea diverselor aspecte privind conditiile de pariere si diverse promotii oferite.
- Pentru acordarea francizei de percepe o taxa de administrare in valoare de 1300 lei si o garantie operationala de 2000 lei ce urmeaza a fi returnata partenerului in eventualitatea incheierii colaborarii.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Fee
From 400 EUR
Outcall N/A

Availability

Sky Bet Shop Reviews

No Review Added On Sky Bet Shop

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Sky Bet Shop

Sky Bet Shop 's Blogs

No blog added yet .

Sky Bet Shop 's Status

No status added yet .
× Hello Message