Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Simigeria Petru

Ranking
291
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

PETRU-Simigerie/ Traditie din 1939 este marca inregistrata a SC MAN GROUP SRL si reflecta un amestec de experienta, traditie, gust si calitate. Produsele comercializate de simigerie includ 7 tipuri de covrigi, 3 aperitive (covridog, covricheese, covriking) si produse lactate. Astazi, exista un numar de 40 de simigerii in 16 orase din tara.
Printre avantajele oferite de Simigeria Petru se numara: experienta, preturile competitive, traditia de 73 de ani si locatiile strategic plasate. Toate locatiile beneficiaza de materiale branduite: flyer print (povestea Simigeriei Petru), flyer cu gama de produse, oferta lunii (in parteneriat cu Danone), ambalaje pentru aperitive, raft de prezentare si alte echipamente personalizate.

Se ofera consiliere pentru stabilirea locatiei de deschidere (cu o estimare financiara prealabila), precum si specificatii despre cum va trebui sa arate noua unitate deschisa, suport IT (soft pentru gestionarea activitatii), training pentru dobandirea abilitatilor si a aptitudinilor necesare.

Elemente necesare pentru deschiderea unei Francize PETRU:

Spatiu: aproximativ 25-40 mp (front stradal cat mai generos); trafic pietonal de minim 1000 trecatori/ ora; alimentare cu apa; instalatie de gaze naturale; posibilitatea evacuarii unui cos de fum; detinerea unei  societati comerciale; completarea formularului tip.

Valoarea aproximativa a unei investitii este de aproximativ 20.000 euro, aceasta variind in functie de valoarea amenajarilor necesare in spatiu. Recuperarea investitiei se va face intre 2 si 4 luni.

Suma include: taxa de intrare in franciza, cuptor coacere covrigi, friteuza fierbere covrigi, 2 mese lucru cu blat din polietilena, 1 hota inox, 1 lada frigorifica, 1 frigider, suport evacuare covrigi din cuptor, raft prezentare produse cu 6 tavi, tavi pentru ornare cu seminte, 1 Restiera, 1 Click frame cu lista de preturi, 1 rama cu Oferta lunii, training specializat, plus produse si materiale personalizate (etichete, sacose, coltare).


x

Age :
82 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment
From 20000 EUR
Outcall N/A

Availability

Simigeria Petru Reviews

No Review Added On Simigeria Petru

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Simigeria Petru

Simigeria Petru 's Blogs

No blog added yet .

Simigeria Petru 's Status

No status added yet .
× Hello Message