Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Sama Service

Ranking
5
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Sama Service Grup este o retea de service-uri rapide care pune la dispozitia clientilor sai metode moderne, eficiente si rapide de diagnostic si depanare auto. Sama a intrat pe piata de profil in 1992 aducand in premiera in Romania conceptul de “service de roti”. Azi, compania beneficiaza de ateliere multifunctionale, investeste continuu in echipamente de ultima generatie si se preocupa de diversificarea gamei de servicii in acord cu nevoile consumatorilor sai. Actualmente, Sama detine 5 locatii proprii in Bucuresti si 1 in Craiova, o retea extinsa de colaboratori la nivel national si primul lant de francizati din Romania in domeniul auto.

Actualmente, Franciza reprezinta una dintre cele mai de succes afaceri din Romania, care confera reale beneficii partilor. Francizorul are nevoie doar de oameni motivati, iar francizatii cauta modelul de business pe care ar putea sa-l imite cu eforturi minime. De ce eforturi minime? Pentru ca ei beneficiaza de training, un sistem de afaceri validat si de o marca valoroasa.

Experienta si reputatia companiei i-a determinat pe unii intreprinzatori sa preia franciza Sama, imediat ce acest proiect a fost lansat pe piata . Asumarea rolului de formator pe segmentul de service rapid „quick service” e rodul multor ani de experimente, incercari, succese si eforturi din partea echipei Sama. Azi, Sama este unul dintre cele mai puternice lanturi de service rapid din Romania si ofera solutii viabile pentru extinderea sau demararea unei afaceri pe profilul de service-rapid.


Lansam si promovam produse si servicii diversificate, la standarde profesionale si etice internationale pe piata din Romania.Oferim clientilor nostri intretinere, asistenta tehnica si reparatie auto cu dedicare si profesionalism. Ne implicam activ in viata comunitatii din care facem parte si suntem protectori ai calitatii si mediului natural.

Valoarea investitiei:
* Taxa de intrare in franciza: 0
* Investitia totala initiala: 20.000-80.000 Euro
* Tara de origine: Romania
* Numar de unitati: 6
* Anul lansarii in Romania: 2003
* Suprafata spatiului aferent: 200-500 mp
* Tip de contract: franciza simpla


x

Age :
29 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 20000 EUR
Outcall 80000 EUR

Availability

Sama Service Reviews

No Review Added On Sama Service

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Sama Service

Sama Service 's Blogs

No blog added yet .

Sama Service 's Status

No status added yet .
× Hello Message