Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Saloanele Magic

Ranking
258
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Saloanele Magic® reprezintă, dincolo de povestea unui business de succes, un stil de viață, atât pentru sutele de clienți ce ne trec pragul în fiecare zi, cât și pentru specialiștii mereu cu zâmbetul pe buze, care creează magie la fiecare proiect.

Saloanele Magic® nu reprezintă doar locul unde clienții își împrospătează și își desăvârșesc frumusețea, dar și mediul social unde se leagă parteneriate bazate pe încredere si profesionalism.

Marca Saloanele Magic® își consolidează pe an ce trece poziția printre liderii de servicii de frumusețe și, mai presus decât orice, promite o îmbunătățire continuă a experienței clienților săi, dar și o expansiune la nivel geografic, pentru a duce brand-ul la nivelul la care și-a dorit încă de acum mai bine de 12 ani.

Treptat, acest vis, de a răspândi magia pretutindeni, a prins contur prin cele 13 saloane din București, care găzduiesc o familie de aproximativ 400 de profesioniști, pregătiți să creeze experiențe memorabile celor cu care interacționează.

Ne propunem ca, prin proiectul de franciză Magic Salon Profesional, să cucerim orașele din întreaga țară și nu vrem sa ne oprim aici!

Puncte Forte

În cei 12 ani ce activitate pe piața din România am pus Clientul, fără nicio excepție, pe un piedestal. Clientul este cel în jurul căruia am creat, dezvoltat și construit un sistem perfect funcțional care asigură ceea ce noi numim Experiența Magic. Experiența Magic cuprinde rezultatul muncii în armonie a tuturor angajaților Magic. Încă din stradă, ne atragem clienții cu promisiunea unui salon profesionist, întotdeauna impecabil, modern și gata să-și asume onoarea de a îngriji frumusețea celor care ne-o acordă.

Împărtășim în fiecare zi, la fiecare pas, din Experiența Magic. Asigurăm training de îmbunătățire a performanțelor tehnice, dar și pentru dezvoltarea personală și a abilităților de comunicare ale angajaților noștri.

Încă de la primul contact și până la plecarea din salon, precum și în intervalul de timp până la urmatoarea programare, Magic Salon asigură suport continuu, amabilitate, profesionalism, zâmbete și implicare pentru a veni în întâmpinarea nevoilor și a se ridica la nivelul așteptărilor clienților săi.

Magic Salon este cel mai tehnologizat lanț de saloane de înfrumusețare din București. Avem disponibilă o aplicație mobilă, prin intermediul căreia oferim clienților posibilitatea de programare online cu ajutorul configuratorului interactiv, de achiziționare a ofertelor (serviciilor sau pachetelor de servicii, la prețuri foarte mici), de înscriere în Tombola Magic America, care are ca premiu o excursie all inclusive în SUA. Clienții au, de asemenea, posibilitatea de a oferi feedback prestatorilor serviciilor și pot lua legătura în timp real cu reprezentanții noștri.

Cu o organigramă bine structurată, care include și posturi de management, realizăm in-house cele mai bune strategii de promovare și dezvoltare a business-ului, pentru toate departamentele: Marketing, HR, IT, Contabilitate, Financiar, Gestiune, Customer Support, Logistică.

Oferim angajaților planuri de educație, atât profesională, cât și personală. Dispunem de o Academie internă de dezvoltare profesională, unde predau trei traineri cu experiență pe toate cele trei segmente de activitate: coafor, manichiură și cosmetică.

Politica de Prețuri - Saloanele Magic® prevede implementarea unei grile de tarife dinamice, ceea ce înseamnă că au prețuri diferite, în funcție de zilele săptămânii. Acest lucru ajută la echilibrarea fluxului de programări, astfel încât acesta să fie constant în toate zilele săptămânii.

Magic Salon are disponibile servicii de coafor: tuns, coafat, vopsit, aplicat extensii de păr natural, servicii de manichiură și pedichiură clasică, semi-permanenta, cu gel și cu acryl, servicii de cosmetică: epilări cu ceară tradițională și ceară de unică folosință, pensat, tratamente faciale, machiaj profesional de zi și de seară, machiaj semipermanent, epilări definitive și extensii de gene fir cu fir, 2D și 3D.


x

Age :
13 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 5000 EUR
Outcall 100000 EUR 10000 EUR

Availability

Saloanele Magic Reviews

No Review Added On Saloanele Magic

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Saloanele Magic

Saloanele Magic 's Blogs

No blog added yet .

Saloanele Magic 's Status

No status added yet .
× Hello Message