Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Ruby Tuesday

Ranking
333
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Ruby Tuesday Inc cuprinde 737 de restaurante, unele deținute de companie (658 proprii), alte 79 fiind unitati francizate (30 autohtone si 49 internationale), acestea fiind distribuite in 44 de state din SUA, in13 țări străine, precum si in Guam.  De asemenea, compania detine si opereaza 19 restaurante proprii sau unitati francizate Lime Fresh. Restaurantele aflate in proprietatea francizorului sunt concentrate în principal în sud-est, nord-est, zona Centrala a Atlanticului.

Dupa ce de mai bine 38 de ani Franciza Ruby Tuesday a devenit brandul favorit al Americii in ceea ce priveste casual-dining, atunci cand iesim sa mancam totul este prea asemanator si nu suficient de calitativ. Astfel  CEO brandului a decis sa faca din acest concept un loc mai bun, mai proaspat, mai familiar, mai confortabil si mai aproape de identitatea ta de astazi. Brandul este intemeiat pe calitate, pasiune si mandria de a va servi o mancare facuta din cele mai proaspete si mai bune ingrediente intr-un loc ospitalier unde se simte si se vede prospetimea.

Franciza

Ruby Tuesday e un restaurant de volum, mai ales pentru tinerii carora le place atmosfera americana si stilul fast-food, inclusiv ca amenajare. Restaurantul a intrat pe piaţa româneascǎ pe 4 noiembrie 2002 când s-a deschis primul restaurant în sistem de franciza deţinut de cǎtre firma Ruby-Food Co. Impex. Ca urmare a succesului repurtat cu cel dintâi restaurant în  master francizatul a deschis cea de-a doua locaţie în Bucureşti.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Ruby Tuesday Reviews

No Review Added On Ruby Tuesday

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Ruby Tuesday

Ruby Tuesday 's Blogs

No blog added yet .

Ruby Tuesday 's Status

No status added yet .
× Hello Message