Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

RoboCoff

Ranking
351
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Prima cafenea cu franciză Robocoff a fost prezentată în 2019. ROBOCOFF nu este doar o franciză, ci și o afacere gata! Astăzi ROBOCOFF este cel mai puternic instrument pentru vânzarea de cafea și înghețată!

A deveni proprietarul francizei ROBOCOFF este foarte simplu și profitabil. Începeți să obțineți profit chiar din prima zi de lansare a punctului dvs. de franciză ROBOCOFF. Achiziționând o franciză ROBOCOFF, veți obține o cafenea la modă, cu performanțe și lățime de bandă ridicate. Vă puteți dezvolta propriul lanț de cafenele în regiunea dvs.

Afacerea dvs. va fi complet robotică, chioșcul nu necesită prezența unei persoane pe parcursul întregii zile de lucru! Nu trebuie să plătiți niciun cost de personal. Acces complet la informațiile necesare: numărul de vânzări, nivelurile consumabilelor și produselor dvs. și cel mai important - starea punctului dvs. ROBOCOFF este acum on-line pe telefon sau laptop. Chioșcul vă va informa dacă aveți nevoie de mai multă înghețată, cafea sau apă și puteți răspunde rapid, astfel încât vânzările dvs. să nu se oprească niciodată.

La sfârșitul fiecărei zile, tot ce aveți nevoie este să faceți un serviciu mic (30-40 minute): să completați consumabile și produse de stoc.

ROBOCOFF este echipat cu robot de service ELECTRA. ELECTRA este capabil să întrețină o conversație cu un client, oferă să încerce cafea sau înghețată, poate vorbi despre produse noi. Robotul atrage atenția asupra chioșcului și nu va lăsa niciodată clienții să se plictisească în coadă. ELECTRA nu va primi niciodată niciun virus, nu are nevoie de vacanță sau zi liberă, nu necesită contribuții la fondul de pensii și nu va merge niciodată la alt angajator.


x

Age :
2 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 32000 EUR
Outcall N/A

Availability

RoboCoff Reviews

No Review Added On RoboCoff

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on RoboCoff

RoboCoff 's Blogs

No blog added yet .

RoboCoff 's Status

No status added yet .
× Hello Message