Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Ritter Broker

Ranking
15
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Brokerul de asigurări RITTER furnizează servicii de consultanță financiară de înaltă calitate, oferind fiecărui client produsul de asigurare adecvat necesităților de protecție și posibilităților sale financiare.

Asigurăm succesul parteneriatelor noastre prin reprezentarea intereselor clienților noștri în ceea ce privește:

Controlul, administrarea și transferul riscurilor

Reprezentare și asistență în negocierea și soluționarea daunelor

Am stabilit colaborări și produse personalizate cu principalele societăți de asigurare prezente în România.
Echipa noastră ajută clientul să aleagă compania de asigurări care să-i ofere cele mai bune condiții în raport cu tipul de asigurare pe care îl solicită și care, în același timp, să îi garanteze siguranță pentru plasarea riscurilor.
Serviciile de consultanță oferite au un rol foarte important în reducerea cheltuielilor privind acoperirea riscului și monitorizarea unui program de asigurare.
Promovând o gamă largă de tipuri de asigurări, acoperim întreg spectrul de risc ce gravitează în jurul oricărei persoane, fie ea fizică sau juridică.
Misiunea noastră este să respectăm întotdeauna principiile de transparență, promptitudine și profesionalism, angajându-ne să reprezentăm interesele clientului în relația cu societățile de asigurare.

RITTER - Broker de Asigurare și Reasigurare dorește să-și extindă aria de acoperire națională prin dezvoltarea conceptului de franciză, făcând parteneriate cu asistenții de brokeraj, persoane fizice sau juridice.

Specialiștii RITTER vin în sprijinul francizaților cu toate cunoștințele dobândite în decursul celor 10 ani de experiență pe piața asigurărilor din România.

Alături de noi, aveți posibilitatea unei dezvoltări solide și de durată, aducând în centrul atenției respectul față de client.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Ritter Broker Reviews

No Review Added On Ritter Broker

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Ritter Broker

Ritter Broker 's Blogs

No blog added yet .

Ritter Broker 's Status

No status added yet .
× Hello Message