Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Rent Automotive

Ranking
8
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Pentru mult timp franciza a fost considerata in Statele Unite ca fiind o mare oportunitate pentru multi oamenii de afaceri. Astazi in Italia este doar un acord comercial modern intre o Societate – numita Francizor – si una sau mai multe filiale – numite Fancizat – si care sunt independente una fata de cealalta d.p.d.v. economic si legal. Rent Automotive ofera Francizatului ocazia de a folosi marca acesteia, profitand de avantajele propriului know-how si propriilor caracteristici. Fiecare Francizat va primi un “kit open office”, ceea ce inseamna un birou pentru aprovizionare, o sigla a companiei, brosuri, manifeste, o cutie de chei, computer personal, imprimante si tot ceea ce este necesar pentru conducerea unei agentii de inchirieri.

RENTAUTOMOTIVE apartine firmei ODEMA GROUP, societate americana in Europa, infiintata cu scopul de a lansa proiectul de Franchising in domeniul Rent a Car.

Misiunea noastra este, aceea de a reproduce sistemul si strategiile americane.

Unul dintre obiectivele noastre este acela de a elimina riscul intreprinderii, sau cel putin de a-l limita cat mai mult.

Ca sa devii astazi RENTAUTOMOTIVE, inseamna sa-ti insusesti notiunile necesare pentru a avea o afacere sigura si inovativa.

RENTAUTOMOTIVE grupeaza un pool de servicii avansate pentru serviciul de franchising,se adreseaza noilor intreprinzatori sau celor deja afirmati pe piata care cred in capacitatea proprie sau celor care intentioneaza sa isi diversifice afacerea.

Astazi, in Europa, precum si in alte tari, fenomenul de inchiriere este considerat a fi viitorul in lumea RENTAUTOMOTIVE si datorita programelor noastre ne ajutam afiliatii sa vanda servicii inovative si exclusive.

RENTAUTOMOTIVE dezvolta la 360° toate sarcinile, transferand propriul know-how afiliatului, pentru a face cat mai competitiv si pentru a garanta un stil intreprinzator, sigur si avansat.

Foarte importante sunt aspectele constitutive, analiza de marketing, locatia, organizarea, asistenta si cursurile de instruire pentru exercitarea activitatii. Oferim solutii ce raspund oricarui tip de necesitati.De aceea dorim sa reprezentam un loc sigur pentru intreprinzatorii care actioneaza.

RENT AUTOMOTIVE a format un personal cu o experienta de 15 ani in domeniu.

Obiectivul nostru este acela de a crea o retea de agentii selectionate, care sa raspunda cerintelor pietei turismului si necesitatilor comerciale. In acest moment, interesul nostru este acela de ne a dezvolta pe piata romana. In aceasta tara, serviciul de Rent-a-car este foarte utilizat. Dorim sa ne servim clientii, folosind politica economiei.


x

Age :
16 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Rent Automotive Reviews

No Review Added On Rent Automotive

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Rent Automotive

Rent Automotive 's Blogs

No blog added yet .

Rent Automotive 's Status

No status added yet .
× Hello Message