Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Remax

Ranking
242
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Franciza RE/MAX a ajuns lider mondial in imobiliare cu peste 130.000 de agenti afiliati in 110 de tari, dupa 46 de ani de crestere continua, de la un singur birou deschis in 1973, in Denver, Colorado. Agentiile imobiliare in franciza RE/MAX constituie cea mai puternica forta de vanzari imobiliare din lume. Prin eforturile lor, au facut posibil sa spuna: Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati decat RE/MAX!

RE/MAX in Romania

Franciza imobiliara cu cea mai mare extindere.

Reteaua de agentii imobiliare in  franciza RE/MAX a ajuns la peste 50 de birouri, in 19 orase din intreaga tara. Extinderea retelei in toata tara permite accesul clientilor la servicii de calitate si resurse imobiliare, care nu sunt disponibile in alta parte.

Romania are un potential urias pentru piata consultantei imobiliare, iar stategia RE/MAX este perfect adaptata pentru a dezvolta aici o retea puternica de agenti si birouri – asa cum deja a facut-o in zeci de alte tari din Europa si din intreaga lume. Francizele real estate RE/MAX sunt adevarate “real estate factories” care isi dezvolta afacerile intr-un ritm ascendent de la un an la altul pe intreg cuprinsul Europei si pe tot globul. Pentru un antreprenor este o adevarata oportunitate – o afacere “la cheie” cu o investitie minima, fara a fi necesare stocuri ce pot atinge valori uriase, fara costuri salariale, avand un potential rapid de crestere.

RE/MAX a gasit o modalitate de a pastra agentii de varf si de a incuraja agentii mai putin productivi sau de nivel mediu sa vanda mai multe proprietati. Rezultatul pentru broker (partenerul francizat) este stabilitate financiara sporita si cresterea comisioanelor generate.

Prin urmare, franciza de real estate RE/MAX a schimbat modul in care agentii au fost compensati pentru munca lor. In loc sa imparta un comision de 25% cu brokerul, agentii primesc 50% din comision, dar fara salariu. Acest lucru ofera agentilor de top mai multe stimulente pentru a ramane deoarece incep sa simta spiritul antreprenorial. Pe masura ce agentii se dezvolta si devin foarte productivi, acestia au posibilitatea de a castiga 80% si de a deveni asociati (nu detin actiuni, dar contribuie la costurile fixe ale companiei). Astfel, rolul principal al brokerului este sa instruiasca si sa motiveze agentii, astfel incat acestia sa aiba instrumentele necesare de a obtine performanta maxima.

 


x

Age :
15 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 25000 EUR 8990 EUR
Outcall 50000 EUR N/A

Availability

Remax Reviews

No Review Added On Remax

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Remax

Remax 's Blogs

No blog added yet .

Remax 's Status

No status added yet .
× Hello Message