Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Rawdia

Ranking
28
Rating
NAN/10
Favorite
1
Votes
0
Times Reported
0

RAWDIA este un restaurant cu specific vegan si raw vegan (preparate fara foc, sub temperaturi de 40 de grade) care a luat nastere in anul 2012, in Bucuresti, ca o alternativa la consumul de tip fast-food, in ideea de a promiva un stil de viata sanatos.

Restaurantul RAWDIA isi propune sa ofere variante de alimentative sanatoasa pentru toate categoriile de consumatori, inclusiv  pentru omnivori.

Pe langa beneficiile aduse sanatatii, preparatele restaurantului rawdia, confera un gust si savoare deosebite datorita combinatiilor armonioase si calitatii ingredientelor.

Azi, conceptual rawdia este bine conturat si definit prin servicii de restaurant, “take away”, livrare la domiciliu, livrare de abonamente si regimuri speciale. Marca Rawdia este un element de atractie si comunicare degajand toate elementele umane cum ar fi descoperirea unor valori ca pasiune, bunatate, iubire si fericire, traditii care te duc toate catre sentimentul placut ca esti acasa. Acest cuvant este recunoscut si apreciat oriunde in lume, facand din aceasta idee de business una de circulatie international.


x

Age :
9 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania

Rates

Rates Initial investment
From 10000 EUR
Outcall 25000 EUR

Availability

Rawdia Reviews

No Review Added On Rawdia

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Rawdia

Rawdia 's Blogs

No blog added yet .

Rawdia 's Status

No status added yet .
× Hello Message