Romania
Change Country

265 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Ramada

0769784608

Ranking
135
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Numele ‘Ramada‘ provine din limba spaniola si se traduce prin ‘loc de odihna laumbra’. Incepand cu anul 1954, cand s-a deschis primul hotel Ramada in Arizona, si pana astazi, cand exista in lume aproape 1000 de hoteluri in peste 25 de tari, numele Ramada este o prezenta globala care aduce un paradis familial pentru calatori.

Hotelurile Ramada ofera clientilor armonia confortabila pe care si-o poti permite, un sejur in oricare din hotelurile Ramada oferind o experienta de neuitat, oaspetii revenind mereu in familia hotelurilor.

Ramada este un brand al Cendant Corporation, unul dintre cei mai mari francizori din lume, in domeniul hotelier. Afacerea a inceput in Statele Unite, in anul 1920. Astazi lantul  hotelier Ramada inseamna o retea internationala de 977 de hoteluri, din care cateva sute de hoteluri din America sunt proprietatea corporatiei, pentru restul fiind acordata franciza.

Intentia Cendant Corporation este de a extinde in viitor brandul Ramada in Europa, respectiv in Romania. Hotelul Ramada Majestic Bucharest este primul hotel Ramada din Romania, S.C. MAJESTIC TOURISM S.A., societatea care are in proprietate si administrare acest hotel obtinand licenta de franciza in octombrie 2005. Pentru a obtine franciza este necesara indeplinirea tuturor standardelor cerute de lantul Ramada, pornind de la dimensiunea camerelor si a mobilierului, pana la detalii referitoare la dotarile cu echipamentele necesare pentru un hotel de business.

Ramada Worldwide este parte a Grupului Hotelier International Wyndham, cel mai mare grup la nivel international, prezent pe sase continente. Brandul Ramada a fost creat in 1954, iar in 2004 a fost achizitionat de Cedant Corporation, intrand astfel in portofoliul Wyndham. Lantul Ramada, care are in lume aproximativ 900 de hoteluri, in 25 de tari, este reprezentant in Romania, Bulgaria si Republica Moldova de catre Trend Hospitality, partener strategic al Grupului Hotelier Wyndham pentru marcile Ramada, Super 8 si Days Inn.


x

Age :
67 yrs
Availability :
N/A
Origin :
United States
Services
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Ramada Reviews

No review available for Ramada

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Ramada

Ramada 's Blogs

No blog added yet .

Ramada 's Status

No status added yet .
× Hello Message