Romania
Change Country

269 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Quasi Pronti

0769784608

Ranking
90
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

În anul 1999, in nordul Portugaliei, la Aveiro, se deschidea primul restaurant QuasiPronti de catre familia Ribeiro. Retetele concepute imbina intr-un mod inedit influenta italiana cu obiceiurile braziliane, datorate anilor petrecuti de familia Ribeiro in Brazilia.

Folosirea ingredientelor proaspete, produse de inalta calitate precum marca Barilla, a permis obtinerea unor produse excelente, apreciate de consumatori de-a lungul anilor Intrucat prima consideratie este calitatea si satisfactia clientului, in restaurantele QuasiPronti utilajele italiene de ultima generatie sunt completate de o echipa tanara instruita corespunzator cat si de implementarea regulilor de HACCP. Principalele produse oferite sunt pastele si specialitatile de paste, completate de pizza.

In timp, marca Quasi Pronti a fost puternic consolidata prin calitate dar mai ales prin loialitatea clientilor sai. Incurajata de succesul avut, conducerea companiei a decis, sa se extinda reteaua si la nivel international, astfel ne putem mandri ca Romania este prima tara din Europa de Est in care intra acest nou concept !


x

Age :
22 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Portugal
Services
  • Durată contract (ani): 5-10
  • Tip contract: FRANCIZA
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 15000 EUR
Outcall 100000 EUR N/A

Availability

Quasi Pronti Reviews

No review available for Quasi Pronti

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Quasi Pronti

Quasi Pronti 's Blogs

No blog added yet .

Quasi Pronti 's Status

No status added yet .
× Hello Message