Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Qjob

Ranking
7
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Qjob Professional Finder este o piață inovatoare C2C în care se cererea cu oferta de servicii ocazionale, prestate de profesioniști locali. Pe această platformă puteți găsi rapid un specialist de încredere, cu costuri de până la 40% mai mici decât pe piața obișuită. Printre serviciile puse la dispoziția clienților sunt cele de curierat, construcții și reparații, transport cargo, curățenie și asistență socială, consultanță calculator, evenimente și promoții, design, web development, frumusețe și sănătate etc.

Atât clienții, cât și profesioniștii se înregistrează pe site. Utilizatorul poate fi atât client, cât și profesionist cu un anumit profil. Clienții își postează solicitările pe site, iar comenzile lor vor fi notificate profesioniștilor înscriși în acea categorie. Apoi, aceștia fac o ofertă, iar clientul le compară. El poate purta negocieri suplimentare cu cei mai buni specialiști. În plus, poate fi solicitată o licitație între prestatori, iar clientul îl alege pe cel care corespunde cel mai mult cerințelor sale. Ceilalți ofertanți vor fi anunțați că nu au primit comanda.

După prestarea serviciului, specialistul închide cerința de pe pagină, iar clientul confirm că aceasta a fost îndeplinită. În încheiere, părțile se evaluează reciproc. Această evaluare este inclusă în profilul utilizatorilor și, pe baza unui algoritm, valoarea evaluării este inclusă într-un clasament.

Serviciul este activ în Ungaria din ianuarie 2020, iar 20.000 de utilizatori s-au înregistrat deja pe site în primele nouă luni.

Fondatorii Qjob vor să accelereze expansiunea internațională prin implicarea partenerilor de franciză. Beneficiarii au opțiunea de a alege dreptul desfășurării afacerii într-un anumit oraș (sau aglomerare urbană) sau chiar pe teritoriul unei țări. Master francizorii care cumpără drepturi naționale pot, la rândul lor, vinde drepturi suplimentare de franciză.

Piața pentru profesioniști nu este un concept nou, așa cum știm din exemplele de platforme occidentale de mare succes (TaskRabbit, Thumbtack) sau East (YouDo, Kabanchik). Potrivit sondajelor de opinie, în prezent doar 5-7% din munca / serviciile casnice și interne se fac online, dar există o schimbare de atitudine în contextual creat de pandemie, ceaa ce duce la extinderea cererii de căutare de servicii profesionale online.

Piața Europei Centrale și de Est din această zonă este destul de segmentată și nu există un segment consolidat, în ciuda încercărilor repetate și a numeroaselor investiții în domeniu.

Succesul modelului de afaceri Qjob constă în faptul că acesta combină dinamismul și flexibilitatea startup-urilor cu avantajele managementului clasic al afacerii, care oferă reprezentare și management local prin modelul francizei, contribuind la succesul afacerii.

 


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Qjob Reviews

No Review Added On Qjob

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Qjob

Qjob 's Blogs

No blog added yet .

Qjob 's Status

No status added yet .
× Hello Message