Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Prontowash

Ranking
277
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

ProntoWash a inovat afacerea traditionala de spalatorie auto cu o spalatorie auto mobila si un serviciu de detailing sigur pentru mediul inconjurator si convenabil.

Conceptul simplu si totusi puternic in spatele ProntoWash este de a folosi avantajul timpului inert de parcare furnizand servicii cu valoare adaugata in timp ce oamenii indeplinesc activitati mai importante (la Centre Comerciale, Centre de divertisment si la locul de munca). Rezultatul tuturor acestora este o experienta de afacere noua, angrenata 100% pentru furnizarea convenabilitatii clientului.

De asemenea, in Constanta au mai fost deschise inca doua puncte de lucru, si anume, la Centrul Comercial Doraly Mall in data de 19 aprilie 2006, cat si la Selgros Cash&Carry Romania in data de 21 aprilie 2006.Aceste locatii functioneaza cu cate 3 Washing Karturi fiecare, in fiecare zi a saptamanii.

*Franciza ProntoWash Master va asigura drepturile de dezvoltare exclusiva a francizei de vanzare ProntoWash in intreaga zona sau tara respectiva. Acest tip de franciza se aplica in numai in tarile in care nu este prezent un alt Master francizat.

Prin intermediul francizei Master, veti fi catalogat drept reprezentant international in tara Dumneavoastra. Principala activitate va consta in a vinde francize ProntoWash individuale, furnizand toate serviciile necesare si dezvoltand toate activitatile legate de aceasta. Veti adopta o forta de munca adaptata si dedicata care va va asista in dezvoltarea afacerii.

Profilul cerut pentru a deveni Master francizat este cel al unei persoane cu aptitudini antreprenoriale; cu abilitati manageriale si motivati; cu contacte si influente in piata locala(in special in zona de vanzari cu amanuntul); orientat catre service si concentrati catre utilizatorul final; cu capacitate de finantare si dorinta de a se dedica in intregime managementului companiei.

Achizitionand franciza ProntoWash Master, veti castiga dreptul de a opera exclusiv in afacerea ProntoWash impreuna cu tot know-how-ul(pregatiri si metode standardizate intr-un pachet complet de manuale), nume de firma, echipamente, materiale si produse de rezerva, dreptul de avea acces la sistemul central de marketing al ProntoWash, operatiuni si servicii administrative, precum si sfaturile echipei noastre de experti ProntoWash International.

*Franciza ProntoWash individuala va asigura drepturi exclusive pentru a desfasura afacerea intr-o locatie specifica. Acest tip de afacere este posibila numai in tarile unde ProntoWash are stabilit un Master francizat.

Activitatea consta in a motiva, controla si coordona echipa Dumneavoastra de lucratori spalatori, fiind in direct contact cu clientii oferindu-le serviciile si avand grija de nevoile lor, facand vizibil publicului conceptul ProntoWash.

Profilul cerut pentru a obtine franciza individuala este cel al unei persoane independent-motivata care este in acelasi timp organizata, disciplinata si orientata catre clienti si servicii, cu dorinta de a se dedica total managementului acestui tip de afacere.

Achizitionand acest tip de franciza individuala veti obtine dreptul de a opera sistemul exclusiv sub marca ProntoWash, de a avea acces la locatia unde se opereaza(daca doriti aceasta), echipament, rezerve si materiale, know-how-ul sistemului(prin intermediul unui proces de pregatire plus metode standardizate intr-un pachet complet de manuale), precum si sfaturile unei echipe de specialisti ProntoWash.

O afacere simpla si puternica, in acelasi timp profitabila si inovativa:

Acest model de franciza licentiaza exploatarea afacerii incluzand punctul de operare. Aceasta permite adaptarea realitatii ctre fiecare ce este interesat, dat fiind ca fiecare parcare are marimea ei, activitatea si investitiile consecutive caracteristice. Pentru a furniza acest larg rand de alternative am creat contracte cadru cu principalele lanturi de supermarketuri, centre comerciale, loturi de parcare, etc.

Investitia initiala cuprinde cheile afacerii ca si echipamentul initial de lucru: spalatoriile mobile, uniformele, produse si materiale, recrutarea si pregatirea angajatilor si toate elementele necesare pentru demararea imediata a unei operatiuni reusite.

Din acest motiv am supranumit acest tip de franciza “la cheie” si i-am integrat know-how-ul, echipamentul si locatia.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Romania
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 60000 EUR 10000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Prontowash Reviews

No Review Added On Prontowash

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Prontowash

Prontowash 's Blogs

No blog added yet .

Prontowash 's Status

No status added yet .
× Hello Message