Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Pressto

Ranking
50
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Conceptul global al francizei de curațătorie chimică Pressto este garanția succesului tău

Franciza Pressto este lider în segmentul curățătoriilor chimice de calitate înaltă, operând în 23 de țări dispuse pe 5 continente. Conceptul său de afaceri original, know-how-ul exclusiv, tehnologia unică și imaginiea de “Cleaning Boutique” sunt doar câțiva dintre factorii cheie ce poziționează brandul drept lider de piață.

Pressto are peste 20 de ani de experiență pe piață, inovând zi de zi și oferind un serviciu unic de îngrijire a hainelor în întreaga lume. Pressto oferă noi modele de business cum sunt Pressmatic Self-Service Laundry sau Pressto Plus ce includ toate serviciile adiționale în magazinele Pressto, cum sunt Press Toke - modificare imbrăcăminte și reparații, Presă pentru tapițerie, piele sau pantofi.

Inovație în tehnologie și marketing

Pressto, cu pasiune pentru munca de zi cu zi și îmbunătățire continuă, a lansat noi programe de curățare pentru a asigura curățenia maximă consumând resurse minime și conservarea condițiilor inițiale ale țesăturilor. Sinergiile noastre cu furnizorii ne permit sa dezvoltăm noi tehnologii pentru a trata articole de îmbrăcăminte și țesături delicate și accesorii.

E-Pressto este noul concept de spalătorie și curățătorie chimică la un click distanta. Am creat noi instrumente pentru a fi mai aproape de clienții noștri, prin Pressto APP mobil serviciu de livrare la domiciliu, avem prezență în toate rețelele sociale și suntem disponibili pe blog-ul nostru pentru a consilia clienții în sarcinile pentru îngrijirea hainelor de zi cu zi.

În plus, ne-am dezvoltat propriul nostru software POS, un sistem exclusiv dezvoltat de experți Pressto pentru a oferi servicii și soluții în orice situație front office și back office a magazinelor noastre excelent: imbunatateste managementul nostru de magazine și a operațiunilor, creează rapoarte on-line, oferte e-learning de formare, de administrare promotii, etc.

Vrei să devii Master Francizorul nostru?

Pressto s-a angajat să dezvolte un sistem de franciză real în strainatate cu aceleași garanții pentru service și suport ce sunt oferite în Spania - țara noastra de origine - prin sistemul de Master Francizare.

În acest fel, investitorul ce decide să implementeze Matser Franciza Pressto într-o țară anume devine Master Francizor, ceea ce înseamnă că se transformă în partenerul nostru și devine responsabil pentru dezvoltarea brand-ului în țara respectivă, conform contractului semnat cu Pressto.


x

Age :
27 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Spain
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall 120000 EUR

Availability

Pressto Reviews

No Review Added On Pressto

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Pressto

Pressto 's Blogs

No blog added yet .

Pressto 's Status

No status added yet .
× Hello Message