Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Presotea

Ranking
333
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Procesul nostru rafinat de preparare a ceaiului insistă pe prepararea fiecărei băuturi printr-o mașină de preparat espresso pentru a extrage esența de ceai și toate băuturile sunt proaspete făcute la comandă.

Deținem o experiență profesională și remarcabilă a ceaiului, inovația exclusivă a tehnologiei de prăjire a ceaiului și expertiza în extracția și prepararea ceaiului. De asemenea, ceaiul selectat numai ceai de înaltă calitate, care include ceai verde iasomie, ceai Oolong, ceai verde Sencha, Hojicha prăjit, A-Li-Shan ect. Ne propunem să trezim fiecare client cu parfumul unic de ceai, prezentând calitate.

Avem peste 400 de puncte de vânzare la nivel internațional, cum ar fi Taiwan, China, Hong Kong, Australia, Indonezia, Canada, Vietnam, Filipine, Coreea, Japonia, Malaezia, SUA și Marea Britanie, vor începe în Singapore până în 2021. Misiunea noastră este să fim lider marca ceaiului cu bule la nivel global.

5 motive pentru a vă alătura echipei Presotea

Specialistul în ceai - Băuturile noastre sunt preparate proaspete numai la comandă, folosind tehnologia noastră unică de preparare a espresso-ului.
Ingrediente premium - Folosim doar ceai de înaltă calitate, provenit din ferme de ceai cunoscute din Taiwan.
Gama noastră - Gama noastră de produse se întinde pe ceaiurile clasice premium până la băuturile în ediție limitată la modă.
Cel mai eficient serviciu de consultanță operațională - Presotea oferă un program cuprinzător continuu de îndrumare operațională tuturor magazinelor pentru a asigura cele mai bune practici și funcționarea cu succes.
Cel mai promițător brand de franciză - Presotea funcționează cu succes în 13 țări, iar clienții din întreaga lume adoră băuturile noastre proaspete de ceai.


x

Age :
15 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Taiwan
Categories

Rates

Rates Initial investment
From 25000 EUR
Outcall N/A

Availability

Presotea Reviews

No Review Added On Presotea

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Presotea

Presotea 's Blogs

No blog added yet .

Presotea 's Status

No status added yet .
× Hello Message