Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Powerslim

Ranking
304
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Povestea PowerSlim a inceput de la un principiu stiintific: “Pierderile permanente in greutate sunt realizate cu succes de catre acei oameni care consuma proteine de inalta calitate si reduc consumul de carbohidrati”.

Eric Wakker, antreprenor cu o experienta de peste 30 de ani in business-uri in domeniul de Fitness, Beauty si Pierderea greutatii, a vazut potentialul dezvoltarii unui business pe termen lung si, alaturi de o echipa de specialisti in nutritie, condusa de dieteticianul Hylke Boelens, a pus bazele conceptului PowerSlim.

Brand international, franciza PowerSlim are ca punct de plecare Belgia, in anul 2004. Astazi este prezent in Olanda, Germania si Austria, isi desfasoara activitatea in peste 450 de centre in care colaboreaza cu peste 4.000 de traineri nutritionisti, instruiti in Academia proprie si acreditati international.

Principiile de dezvoltare a unui program nutritional PowerSlim sunt de a manca diferit ca si ingrediente, dar la fel ca aspect si mod de prezentare si de a nu te infometa. Timpul de atingere a obiectivului de greutate se injumatateste fata de reteta clasica.

Filozofia PowerSlim: un program de alimentatie personalizat nu are sens fara a putea avea acces facil la produsele care sa te sustina in acest demers.

PowerSlim revolutioneaza industria de nutritie si management al greutatii si dezvolta propriile produse, cu care nutritionistii PowerSlim creeaza programe de dieta personalizate, cu rezultat pe termen lung. Nu ofera doar sfaturi, ci se focuseaza pe dezvoltarea de produse.

Gama de produse este una complexa, PowerSlim ofera meniuri variate, atat pentru mesele principale, cat si pentru obisnuitele gustari; exista o alternativa sanatoasa de deserturi, supe, mic dejun, snacks-uri sarate si dulci sau batoane, produse dezvoltate de nutritionisti certificati la nivel international, dupa formula: continut ridicat de proteine, si scazut de carbohidrati, care asigura pierderea in greutate, insa cu mentinerea sanatatii organismului. Mai mult, exista o preocupare continua de a dezvolta noi produse, diversificate, ceea ce a facut ca PowerSlim sa isi dubleze, in ultimii ani, gama de produse furnizate.

Academia de Training PowerSlim continua sa formeze nutritionisti la nivel international. Certificati in nutritia ketogena, indruma indeaproape clientii si reusesc  sa ii motiveze sa isi schimbe modul de abordare a alimentatiei de zi cu zi si sa isi creeze obisnuinta de consum pentru produsele PowerSlim, produse sanatoase si echilibrate.


x

Age :
4 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Belgium

Rates

Rates Initial investment Fee
From 100000 EUR 70000 EUR
Outcall 150000 EUR N/A

Availability

Powerslim Reviews

No Review Added On Powerslim

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Powerslim

Powerslim 's Blogs

No blog added yet .

Powerslim 's Status

No status added yet .
× Hello Message