Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Pixel

Ranking
121
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Compania italiana Pixel, ce se inscrie in universul marcilor de articole vestimentare pentru copii, urmareste identificarea unui partener francizat care sa aduca produsele Pixel si aproape de micul consumator roman, au anuntat oficialii CHR Consulting, pentru ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Facandu-si simtita prezenta pe o piata cu gusturi si cerinte din ce in ce mai diversificate, designerii vestimentari internationali care deservesc lumea micilor consumatori sunt intr-o continua explorare de noi idei care imbraca ulterior imagini de noi colectii vestimentare, descriind diverse profiluri de adolescenti.

Ceea ce caracterizeaza tinerele generatii din intreaga lume este: vivacitatea, tenacitatea si dorinta permanenta de a descoperi lucruri noi. Atitudinea se traduce si in stilul vestimentar abordat care, de cele mai multe ori, inglobeaza, cu mare precizie, noile tendinte ale modei.

“Doar o continua schimbare si adaptare la stiluri fashionable, viu colorate, comfortabile si practice ii poate ajuta pe actorii de pe piata internationala de articole vestimentare pentru copii sa aduca o pata de culoare universului copiilor. Cele mai inovative proiecte ale acestora se disting prin calitatea produselor, gama variata de articole vestimentare, preturi competitive”.

Compania Pixel activeaza in aceasta zona a retail-ului, puterea firmei constand in pozitia de lider detinuta pe piata lanturilor nationale de magazine pentru copii, linii vestimentare diversificate dedicate copiilor cu varste cuprinse intre 0 – 14 ani, o gama bogata si variata de consumatori ai produselor sale, experienta manageriala, notorietate a marcii.

Marca Pixel isi incepe dezvoltarea initiala prin prezenta internationala in magazinele mono-marca, insa cu timpul produsele Pixel devin suficient de apreciate si cunoscute incepand sa-si faca apartia in magazinele multi – marca, localizate atat in Italia cat si in Spania, Slovenia, Arabia Saudita si Quatar.

Pixel creeza look-ul sport al copiilor cu varste cuprinse intre 0 – 14 ani, avand o grija permanenta pentru inovatie, pentru a aduce beneficii reale consumatorului sau.

Din punct de vedere financiar, dechiderea si operarea unei unitati Pixel in franciza presupune o investitie totala initiala de 100.000 Euro, din care: stoc initial de marfa – reprezentand 30.000 Euro, costuri amenejare spatiu – 50.000 Euro si mobilier spatiu – 20.000 Euro.

In prezent, Pixel detine la nivel international 60 de magazine functionand in sistem de franciza si 300 de magazine multi-marca. Procesul de expansiune teritoriala continua, echipa Pixel propunandu-si deschiderea a peste 20 de alte unitati francizate in decursul acestui an.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
Italy
Categories

Rates

Rates Initial investment Fee
From 50000 EUR 10000 EUR
Outcall N/A N/A

Availability

Pixel Reviews

No Review Added On Pixel

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Pixel

Pixel 's Blogs

No blog added yet .

Pixel 's Status

No status added yet .
× Hello Message