Romania
Change Country

669 Franchises

  • english
  • romanian
Please wait ....

Paul

Ranking
439
Rating
NAN/10
Favorite
0
Votes
0
Times Reported
0

Paul este o afacere de familie începută în anul 1889 de soții Mayot, din dorința de a-i face pe francezi să își redescopere apetitul pentru pâinea bună. În 1889 Charlemagne Mayot deschide prima brutărie în nordul Franței, iar de atunci și până în prezent, din generație în generație, brutarii au preluat și crescut visul lui Charlemagne.

Cel care a stabilit recunoașterea națională a mărcii Paul este, însă, Francis Holder, președintele actual al companiei, care la vârsta de 15 ani s-a alăturat afacerii familiei ca ucenic. Francis Holder a transformat brutăria familiei din Lille și a deschis spațiul de lucru astfel încât clienții să vadă cum se coace pâinea. Acest concept simplu, dar inovator, a stat la baza succesului Paul. Conceptul rustic-chic, alături de ambianța caldă, te poartă pe vremea magazinelor mici tradiționale, tipic frantuzești.

Cu o tradiție de 130 de ani, PAUL definește arta brutăriei frantuzești, fiind renumit pentru rafinamentul și calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.


x

Age :
0 yrs
Availability :
N/A
Origin :
France
Categories

Rates

Rates
From No Rates Added Yet
Outcall

Availability

Paul Reviews

No Review Added On Paul

Profile Comments Write Comment


No one has posted comment on Paul

Paul 's Blogs

No blog added yet .

Paul 's Status

No status added yet .
× Hello Message